Gratis verzenden en retourneren
Snelle levering
Achteraf betalen
Persoonlijk advies
Menu
0
01Mar2018
Tover de kinderkamer om in een weekend!

Tover de kinderkamer om in een weekend!

Door: JannekeReacties: 0

TOVER DE SLAAPKAMER VAN JE KIND OM IN EEN WEEKEND!

 

Ziet de slaapkamer van je kind er een beetje saai of ongeïnspireerd uit? Als je zin hebt om er wat nieuw leven in te blazen, of je kleintje laat de laatste tijd hints vallen, dan helpt onze gemakkelijke kinderkamer make-over je in een mum van tijd een fantastische nieuwe ruimte te creëren - in feite is één weekend alles wat je nodig hebt voor een totale transformatie.

 

Je kunt een geheel nieuwe look creëren door de zes onderstaande stappen uit te voeren. Maar als dat je teveel wordt kun je ook alleen één of twee van deze taken aanpakken en toch het gevoel hebben dat je een nieuwe kamer binnenstapt.

 

Hang het op!

Houd jassen, badjassen en sporttassen van de grond met een nette kapstokrail. Zelfs een verbluffend decor kan er rommelig uitzien als er spul rondslingert, dus geef ze op de juiste hoogte een set haken om hen aan te moedigen dingen op te hangen in hun kamer en de vloer vrij te houden.

 

Creëer een speelruimte

Kinderen spelen graag op de grond. In veel moderne huizen is vloerbedekking hout, laminaat of vinyl en dat is onvriendelijk voor kinderknietjes. Voeg een kleurrijk, zacht kleed toe en eventueel een paar sierkussens waarop ze comfortabel kunnen spelen of lekker kunnen liggen met een boek of een tablet. Losse vloerkleden zijn een slimme optie omdat ze gemakkelijker te reinigen en goedkoper te vervangen zijn dan vast tapijt.

 

Kinderkamer

 

Voeg een accentwand toe

Alle kinderen doorlopen fasen waarin ze een favoriete superheld of sprookjesprinses hebben. Het veranderen van de complete slaapkamer om de paar jaar kan kostbaar worden, dus pak het slim aan en maak slechts één accentmuur. Bedek de andere muren met een subtiel streepjes-, sterren- of zelfs gewoon effen behang of schilder deze.

 

Eén dekbedovertrek - twee looks

Veel dekbedovertrekken voor kinderen hebben verschillende kleuren en/of motieven aan elke kant, waardoor je twee verschillende looks voor de prijs van één in huis kunt halen. Combineer elke kant met een bijpassend hoeslaken en kussensloop en je hebt twee compleet verschillende sets met een andere uitstraling. Ook leuk als mix-n-match voor twee kinderen die een kamer delen.

 

Raamdecoratie

Gordijnen zijn een geweldige manier om een ​​vleugje kleur toe te voegen aan de kamer van een kind en zijn relatief eenvoudig te vervangen. Als uw kinderen geneigd zijn om voor dag en dauw wakker te worden, maak dan van de gelegenheid gebruik om een ​​ verduisteringsrolgordijn toe te voegen in een neutrale tint, die de kamer 's ochtends wat langer donker houdt.

 

Gebruik slimme opslagopties

Soms worden delen van de slaapkamer niet optimaal gebruikt. Kijk eens goed rond in de kamer en zie waar er gebieden zijn die kunnen worden gebruikt voor extra opslag. Kun je manden toevoegen aan de bovenkant van een kledingkast om kleding voor het volgende seizoen op te slaan? Wat dacht je van een uitschuifbare lade onder het bed voor speelgoed? De achterkant van de slaapkamerdeur is vaak ook onderbenut - denk aan een organizer achter op de deur met veel vakken voor kleine, losse voorwerpen.

 

Zorg er tenslotte voor dat je de kinderen bij de make-over betrekt. Als een kind betrokken is geweest bij het maken van hun droomkamer, zullen ze er meer van genieten en is de kans groot dat ze er ook beter voor zullen zorgen. Afhankelijk van hun leeftijd, laat ze meedoen door een opbergkast of bureau te schilderen, behangplaksel in te smeren, stickers op een muur aan te brengen of een paar funky opslagopties te kiezen.

 

 

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Wil je op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes en acties?

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

    Totaal incl. btw:€0,00
    Klarna Betaal lateriDealPayPalGiftcardCreditCardBancontactKBCBelfius

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.