Gratis verzenden en retourneren
Snelle levering
Achteraf betalen
Persoonlijk advies
Menu
0
06Dec2023
Kies het juiste dekbedovertrek !

Kies het juiste dekbedovertrek !

Door: MoniqueReacties: 0

Online winkelen voor het perfecte dekbedovertrek

Net als velen van jullie, winkel ik ook regelmatig online. De enorme keuze op het internet is zowel verbazingwekkend als overweldigend. Bij online aankopen is het visuele aspect vaak doorslaggevend. We kunnen immers niet voelen, ruiken, aanraken of passen. Dit heeft soms geleid tot teleurstellingen: wat mooi lijkt, is niet altijd praktisch of comfortabel. En vaak blijkt goedkoop duurkoop te zijn.

 

Jouw gids voor het kiezen van het juiste dekbedovertrek

Bij Dekbedovertrekken & Zo begrijpen we deze uitdagingen. Daarom willen we je helpen bij het kiezen van het perfecte dekbedovertrek, dat niet alleen mooi is, maar ook comfortabel en praktisch. Natuurlijk ga je vaak voor kleur en dessin, maar er is meer om op te letten:

 

Stap 1: Bepaal de maat

Het kiezen van de juiste maat is cruciaal. Deze hangt af van de maat van je dekbed, niet van je bed. Controleer het label van je dekbed voor de exacte maat. Een algemene tip: voor een bed van 180x210 cm is een dekbedovertrek van 240x220 cm ideaal, zodat het dekbed aan beide kanten overhangt.

 

Stap 2: Kies het materiaal

Elk materiaal heeft zijn eigen, specifieke eigenschappen en het één zal beter bij je passen - en dus meer gebruikerscomfort bieden- dan het andere.

Zo is katoen een echt natuurproduct welke goed vocht opneemt en voelt het aangenaam soepel en zacht aan. Daarnaast is er ook nog katoen satijn, waarbij de garens heel dicht op elkaar worden geweven waardoor de stof heel soepel wordt en een luxe uitstraling krijgt. Katoensatijn voelt iets koeler aan dan gewone katoen. En heb je het graag lekker warm en hou je van een zacht dekbedovertrek dan zou een flanellen dekbedhoes iets voor jou kunnen zijn.
                                           

Stap 3: Dessin en kleur uitzoeken

Het kiezen van het dessin en de kleur van je dekbedovertrek is een persoonlijke keuze. Kijk welke kleur het beste bij het interieur van je slaapkamer past. Ga je voor effen, rustig, of juist een opvallend dessin? Het is allemaal aan jou.

 

Persoonlijk advies van Dekbedovertrekken & Zo

Twijfel je over je keuze? Bij Dekbedovertrekken & Zo staan we klaar om je te adviseren. Samen kunnen we dan kijken welke kleur en dessin van jouw slaapkamer je droomkamer kan maken.

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Wil je op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes en acties?

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

    Totaal incl. btw:€0,00
    Klarna Betaal lateriDealPayPalGiftcardCreditCardBancontactKBCBelfius

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.