Gratis verzenden en retourneren
Snelle levering
Achteraf betalen
Persoonlijk advies
Menu
0
Hulp nodig bij je keuze?

Herroepingsrecht

Nadat je je bestelde artikelen ontvangen hebt, heb je het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Misschien wil je het artikel ruilen voor een andere maat of retourneren omdat je niet tevreden bent met wat je hebt besteld. We verzoeken je dat de dat de artikelen bij retourneren ongebruikt zijn en dat het bedtextiel in de originele verpakking blijft. Op deze pagina kun je meer lezen over het retourneren van artikelen, hoe je je geld terugkrijgt en hoe je een artikel kunt ruilen. Controleer alsjeblieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is dan verzoeken wij je dit zo spoedig mogelijk te melden bij onze klantenservice via [email protected].

Je kunt het artikel retourneren

  • binnen de herroepingstermijn van 14 dagen
  • als het artikel compleet is
  • in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking. Onze dekbedovertrekken en hoeslakens zijn zo transparant mogelijk verpakt om je in staat te stellen het dekbedovertrek en hoeslaken goed te kunnen beoordelen in de verpakking. Voor het beoordelen is het niet nodig om de producten uit de verpakking te halen. Wij staan toe dat de verpakking wordt geopend om aan de bovenzijde te kunnen voelen, hoe het materiaal van het beddengoed aanvoelt, het beddengoed kan hierbij gewoon in de verpakking blijven. In veel fysieke winkels kun je beddengoed niet retourneren indien het uit de verpakking is geweest.
  • Wij verzoeken je dan ook het product eerst goed te beoordelen voor je het uit de verpakking haalt. Bij dekbedovertrekken, hoeslakens, dekbedden en hoofdkussens die wel uit de verpakking zijn gehaald zullen we kosten in rekening brengen voor de waardevermindering. De hoogte van de waardevermindering zal per retour worden beoordeeld. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij , of een door jou aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen Als je in één bestelling meerderde goederen met verschillende levertijden hebt besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop je het laatste product of onderdeel hebt ontvangen. Om het herroepingsrecht uit te oefenen moet je Dekbedovertrekken & Zo - Steenkamp 4d - 9461 VC - Gieten - Tel.nr 0592-422928 - Email: [email protected] via een ondubbelzinnige verklaring (bijv post, fax of email) op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruik maken van het herroepingsformulier onderaan deze pagina, maar je bent hiertoe niet verplicht. Om je herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voor de herroepingstermijn is verstreken. Je dient  uiterlijk binnen 14 dagen na het melden van je herroepingsrecht de producten terug te sturen.

Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor :

- volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die
duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn, zoals de ritsinzet.

- producten met een hygiënezegel welke uit de verpakking zijn gehaald. Dit betreft hoofdkussens, welke wij om hygiënische redenen verzegelen. Je kunt het ligcomfort op deze manier goed beoordelen. Wanneer de verzegeling echter na levering is verbroken, kunnen wij het hoofdkussen niet meer retour nemen.

Terugstorttermijn van het aankoopbedrag

In geval van een herroeping ontvang je alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat je hebt aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt, tenzij we een andere methode overeenkomen.

Wanneer je je bestelling wilt retourneren kun je een email sturen naar [email protected]. We sturen je dan een retourlink waarmee je het pakket vanuit Nederland kosteloos aan ons kunt retourneren. Het pakket dient goed verpakt te worden en nadat deze is voorzien van het verzendlabel kan het pakket worden afgegeven bij een DPD punt. Wanneer het pakket vanuit het buitenland aan ons wordt geretourneerd dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening.

Retouradres:

Dekbedovertrekken & Zo

Osloweg 131

9723 BK Groningen

Retour buiten de voorwaarden

Wanneer je een artikel buiten de gestelde voorwaarden, dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Ook kunnen wij in dat geval besluiten om toekomstige bestellingen niet meer in behandeling te nemen. Neem in geval van twijfel contact op met onze klantenservice. Indien je een artikel retourneert buiten de retourvoorwaarden komen de kosten voor het opnieuw versturen van het artikel naar jouw voor eigen rekening.

 

Retour aanmelden

 

of scan onderstaande QR code

Wil je op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes en acties?

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

Totaal incl. btw:€0,00
Klarna Betaal lateriDealPayPalGiftcardCreditCardBancontactKBCBelfius

Taal & Valuta