Gratis verzenden en retourneren
Snelle levering
Achteraf betalen
Persoonlijk advies
Menu
0
10Nov2023
Is je slaapkamer al winterklaar ?

Is je slaapkamer al winterklaar ?

Door: MoniqueReacties: 0

De herfst heeft zijn intrede gedaan en de winter staat voor de deur. Het is nu de tijd van lange boswandelingen en het geluid van knisperend blad onder je voeten. De avonden beginnen vroeger en in de ochtend kom je wat moeizaam op gang omdat je in het donker de warmte van je dekbed niet wilt verlaten.

Maar is jouw slaapkamer al helemaal winterklaar? Met een paar eenvoudige aanpassingen transformeer je jouw slaapdomein tot een warm winterparadijs.

 

Vroeg onder de wol; een herfstig ritueel

In deze tijd van het jaar is er niets heerlijker dan vroeg je bed induiken met een goed boek of om nog even te ontspannen met je favoriete tv-serie. De ochtenden nodigen uit om nog even te blijven liggen, dromend en genietend van de geur van verse koffie. En dan ... nog even nagenieten van de warmte van je bed.

 

Maak het warm en gezellig; kies het juiste beddengoed.

Een goed begin is het halve werk, en dat geldt ook zeker voor je bed. Ruil je zomerdekbed in voor een winterdekbed die je omhult met warmte. Natuurlijk past bij dit koude weer ook een andere sfeer in mijn slaapkamer. In plaats van dekbedovertrekken met vrolijke zomerse prints in koele materialen vragen het najaar en de winter om beddengoed in warme kleuren en stoffen.  

Flanellen dekbedovertrek

Flanel: De terugkeer van een warme favoriet

Flanel is zo’n stof en is helemaal terug van weggeweest. Een goede flanel is een 100% katoenen weefsel welke aan één of beiden kanten geruwd is. Hierdoor voelt het heerlijk zacht en warm aan.
Als kind al sliep ik heel graag onder een dekbedovertrek van flanel. Mijn ouders kochten deze in Duitsland omdat het daar een veel populairder artikel was dan in ons eigen Nederland. Nadeel hiervan was dat de Duitse maten niet gelijk zijn aan de Nederlandse- en het dus nooit mooi paste. Het is echter het comfort, de warmte en de zachtheid van de stof die me het best is bij gebleven.
 
De afgelopen jaren heeft het flanellen dekbedovertrek ook in Nederland enorm aan populariteit gewonnen en spelen o.a.  Essenza, Beddinghouse en Cinderella met hun nieuwe najaarscollectie hier perfect op in.
Met warme kleuren en winterse prints bieden zij ons alles om onze slaapkamers om te toveren in een warme, knusse plek om heerlijk tot rust te komen.

 

Persoonlijk advies voor jouw slaapkamer

Wil je advies over hoe je jouw slaapkamer het beste winterklaar kunt maken? Aarzel niet en neem gerust contact op. Samen vinden we de perfecte kleur en het dessin om jouw slaapkamer om te toveren tot een knusse, warme plek waar je elke avond naar terug wilt keren.
Bewaren

Bewaren

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Wil je op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes en acties?

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

    Totaal incl. btw:€0,00
    Klarna Betaal lateriDealPayPalGiftcardCreditCardBancontactKBCBelfius

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.