Gratis verzenden en retourneren
Snelle levering
Achteraf betalen
Persoonlijk advies
Menu
0
25Feb2015
NU ook bij ons : Achteraf Betalen met Afterpay

NU ook bij ons : Achteraf Betalen met Afterpay

Door: MoniqueReacties: 0

Rondkijken in diverse winkels zonder stress of je wel een parkeerplekje kunt vinden, de parkeermeter nog niet is afgelopen, of dat je je paraplu bent vergeten, terwijl de donkere wolken zich samenpakken boven de winkelstraat.
 
Hét ultieme shoppen vanuit je heerlijke stoel, bij de verwarming, onder het genot van een hapje en drankje.

Online winkelen, wordt ieder jaar steeds populairder. Steeds meer mensen bekijken en vergelijken producten op het internet, je kunt immers 24 uur per dag bij webwinkels terecht. 

Het nadeel is dat er veelal gevraagd wordt vooruit te betalen. Je product wordt pas verstuurd wanneer je je bestelling volledig betaald hebt. Natuurlijk begrijpen we dit bij Dekbedovertrekken & Zo en daarom bieden we vanaf vandaag de service aan van de achteraf betaalmethode  AfterPay.

AfterPay biedt een nieuwe betaalmogelijkheid binnen het afrekenen bij Dekbedovertrekken & Zo.  Met AfterPay kun je bij ons makkelijk en veilig online bestellen en achteraf betalen door middel van de vertrouwde digitale factuur. Een ander groot voordeel is dat je vanaf nu altijd en overal bij ons kunt bestellen zonder in de weer te moeten met online bankieren of creditcards.

De voordelen van AfterPay voor jou als consument zijn de volgende : 

√     Eerst product ontvangen, daarna pas betalen.

Achteraf betalen op internet is helaas nog niet mogelijk bij iedere webshop. Toch geven veel consumenten aan dat ze de voorkeur geven aan achteraf betalen. AfterPay maakt het vanaf vandaag mogelijk om ook bij ons je bestelling achteraf te betalen. Je bestelt je product(en) , wij zorgen voor een snelle levering AfterPay stuurt je achteraf een betaaloverzicht. Je kunt na ontvangst van je bestelling betalen door middel van een digitale factuur of een eenmalige machtiging.

√     Keuze wanneer je betaalt

Je hoeft niet meer het volledige bedrag vooruit te betalen. Je laat het product versturen en AfterPay biedt je een betaaltermijn aan van 14 dagen. Dit geeft je de keuze te betalen op het moment dat het jou beste uit komt. Handig wanneer je bijvoorbeeld op kantoor zit en niet direct je creditcard of kaartlezer voor internetbankieren bij de hand hebt.

    Veilig en eenvoudig

AfterPay biedt een geheel veilige betaaloptie. Betalen van de acceptgiro kan door middel van de toegestuurde acceptgiro, deze kun je via internetbankieren of overschrijvingsformulier van je bank betalen. De digitale factuur van DigiAccept betaal je veilig en gemakkelijk via iDEAL. Hiermee kom je in je eigen vertrouwde bankomgeving. Met de eenmalige machtiging weet je precies wanneer en hoeveel er van je bankrekening wordt afgeschreven.

√     Werkwijze AfterPay

Achteraf betalen met AfterPay werkt dus heel gemakkelijk. Wanneer je kiest voor AfterPay dien je een aantal gegevens in te vullen aan de hand waarvan AfterPay een gegevenscontrole doet. Gegevens waarnaar gevraagd wordt zijn onder andere je naam, adres, geboortedatum, bankrekeningnummer en telefoonnummer.

Nadat je de gevraagde gegevens hebt ingevuld kun je het bestelproces afronden door op bevestigen te klikken.  Vervolgens sturen wij het door jouw bestelde product. Na verzending van je bestelling ontvangt AfterPay van ons een signaal dat het betaaloverzicht verzonden kan worden.

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Wil je op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes en acties?

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

    Totaal incl. btw:€0,00
    Klarna Betaal lateriDealPayPalGiftcardCreditCardBancontactKBCBelfius

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.