Gratis verzenden en retourneren
Snelle levering
Achteraf betalen
Persoonlijk advies
Menu
0
15Mei2015
Katoenen beddengoed, de tip voor koele zomernachten

Katoenen beddengoed, de tip voor koele zomernachten

Door: MoniqueReacties: 0

De temperaturen lopen weer op, de zomer staat voor de deur. Als het buiten warm is, wil je deze warmte natuurlijk niet in de slaapkamer. Slapen met warm weer is voor veel mensen een probleem. Bijna 75% van de Nederlanders heeft in de zomermaanden last van slaapproblemen door de warmte. 
Gelukkig zijn er veel tips die je kunt doen om de slaapkamer te verkoelen. Voor koele zomernachten hebben wij 3 belangrijke tips.

Tip 1: Katoenen beddengoed

De keuze van het materiaal van je beddengoed is erg belangrijk om koel te kunnen slapen. Katoenen beddengoed werkt hierin het beste en dan het liefst met een licht tint.

Katoen ademt goed wat dan ook zorgt voor een comfortabele en koele nachtrust. De kwaliteit van de stof wordt bepaald door het aantal draden per inch. Hoe meer draden worden gebruikt per inch, hoe fijner de stof en hoe hoger de kwaliteit (en dus ook de prijs). 

Onze tip is dan ook om voor een koele en goede nachtrust in de zomer een katoenen dekbedovertrek te nemen. Maar denk ook een katoenen hoeslaken, kussenslopen en matrasbeschermer om optimaal te koelen.

Bekijk hier de katoenen dekbedovertrekken

Tip 2: Zomerdekbed

Een zomerdekbed zorgt voor meer verkoeling tijdens warme nachten. Een zomerdekbed heeft een ventilerende eigenschap waardoor u minder transpireert tijdens het slapen.

Een zomerdekbed is vaak nog dunner dan het dunne deel van een vierseizoenen dekbed. Is tijdens extreem warme nachten zelfs een zomerdekbed te warm, slaap dan onder een katoenen laken.

Bekijk hier de zomerdekbedden

Tip 3: Een koele douche nemen

Om de warmte niet mee naar bed te nemen, is het raadzaam om het lichaam op een betere temperatuur te brengen door een verkoelende douche.

Spoel vervolgens je polsen af met koud water, de pols is erg gevoelig en daardoor zal je het minder warm hebben.

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Wil je op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes en acties?

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

    Totaal incl. btw:€0,00
    Klarna Betaal lateriDealPayPalGiftcardCreditCardBancontactKBCBelfius

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.