Gratis verzenden en retourneren
Snelle levering
Achteraf betalen
Persoonlijk advies
Menu
0
12Nov2021
Trend: een rotan slaapkamer

Trend: een rotan slaapkamer

Door: MoniqueReacties: 0

De slaapkamer is de ruimte waar je helemaal tot rust kan komen. Niet gek ook dat rotan in de slaapkamer hartstikke populair is. Rotan staat namelijk bekend om de rustige kleur en het natuurlijke materiaal. Wil je rotan producten toevoegen in je slaapkamer? Dan bevind jij je in een omgeving waar je helemaal in kan wegdromen. Wil jij ook rotan in je slaapkamer?

Ik vertel je waar je op moet letten.

Trens: een rotan slaapkamer

Wat zijn de kenmerken van rotan?

Rotan is een materiaal wat afkomstig is van de rotanpalm. Het materiaal doet denken aan palmen waardoor dit een tropisch sfeertje aanbrengt in huis. Maar hoe zorg je er nou voor dat je rotan aanbrengt in jouw slaapkamer? Dat kan je op verschillende manieren doen. Zet een aantal manden aan het uiteinde van je bed. Kies voor een rotan lamp in de kamer en kies voor een prachtig rotan nachtkastje.

Combineren maar!

Door een aantal rotan items in huis te halen kan je een hartstikke rustige sfeer aanbrengen in de ruimte. Wel raad ik je aan aan om goed op te letten waar je de items mee combineert en voor welke kleuren je nog meer kiest in je ruimte. Rotan meubels en accessoires kunnen dienen als dé eyecatchers in de ruimte. Daarom is het een aanrader om de rest van de ruimte rustig te houden. Kies voor een witte of beige kleur op de muur en kies voor een passend dekbedovertrek, passend bij rotan als materiaal.

Ook rotan in de slaapkamer toepassen?

Met een paar kleine aanpassingen kan jij jouw slaapkamer voorzien van prachtige rotan details. Vergeet ook zeker niet om even aandacht te besteden aan je dekbedovertrek. Houd het clean door te gaan voor een witte of beige variant of kies voor een dekbedovertrek met een rotan-achtig patroon. Heb je nog vragen? Ik help je graag verder en geef je graag advies op maat.

Overtrek Willow ZandOvertrek Rivièra MaisonOvertrek Estate Off White

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Wil je op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes en acties?

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

    Totaal incl. btw:€0,00
    Klarna Betaal lateriDealPayPalGiftcardCreditCardBancontactKBCBelfius

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.