Gratis verzenden en retourneren
Snelle levering
Achteraf betalen
Persoonlijk advies
Menu
0
27Dec2016
Top 5 witte dekbedovertrekken

Top 5 witte dekbedovertrekken

Is wit je lievelingskleur? Bekijk dan eens de collectie voor een wit dekbedovertrek!

Je bent waarschijnlijk perfectionistisch, koel, zakelijk, betrouwbaar, onverstoorbaar en oprecht.

De kleur wit staat voor zuiverheid, waarheid, puurheid, tederheid en tijdloos.

In beddengoed is de kleur wit zeer geliefd. Omdat wit een schoon en puur gevoel geeft is wit beddengoed erg populair bij de Nederlands consument.

Bekijk de dekbedovertrek wit collectie hebben we een uitgebreide collectie witte dekbedovertrekken, variërend van prachtig effen wit, witte dekbedovertrekken welke bewerkt zijn met sierlijke plooien of prachtige dessins met een witte basis die voorzien van een sierlijk borduur of een mooie print.

Hieronder zal ik je een overzicht geven van de 5 meest favoriete witte dekbedovertrekken.

Dekbedovertrek Parklane:

Dekbedovertrek Parklane White

Dit effen katoensatijnen dekbedovertrek is van het merk Satin d'Or. Het 100% katoenen dekbedovertrek is geweven in satijnbinding waardoor het weefsel soepel, glad en glanzend wordt. Het witte uni dekbedovertrek heeft een dubbele instopstrook over de gehele breedte.

 

Dekbedovertrek Happiness

Dekbedovertrek Happiness Wit

Dit helderwitte dekbedovertrek met print is van het merk Walra en is van 100% katoen. Een dekbedovertrek van katoen heeft als positieve eigenschap dat het goed ventileert en vocht opneemt. Het witte dekbedovertrek heeft een print van dwarrelende blaadjes in koperkleur met hieronder de tekst 'Happiness is a journey not a destination'.

 

Dekbedovertrek Ivi

Dekbedovertrek Ivi

Prachtige wit dekbedovertrek van Cinderella is gemaakt van 100% katoensatijn. Het dekbedovertrek heeft een witte basis met hierop een print van transparante veren in pasteltinten. Door de EasyCare Finish is het dekbedovertrek, wanneer het direct na het wasprogramma wordt uitgehangen, strijkvrij. 

 

Dekbedovertrek Romance

Dekbedovertrek Romance Wit

Helder wit katoenen dekbedovertrek Romance van Rivièra Maison. Het effen witte dekbedovertrek en de witte kussenslopen zijn rondom voorzien van een oxford rand met ajour, dit is een opengewekte, decoratieve rand. Op de voorzijde van het dekbedovertrek staat de tekst ´Romance ´ geborduurd in sierlijke witte letters die uitlopen in een hartje.

 

Dekbedovertrek Form

Wit Dekbedovertrek Form

Dit katoenen dekbedovertrek van Damai is gemaakt van 100% percaline katoen. Percaline is een zeer fijn geweven katoen. waardoor de dekbedhoes zeer soepel en zacht aanvoelt. Het helderwitte dekbedovertrek is voorzien van een geborduurd blokpatroon in zilvergrijs viscose garen.

Bovenstaande top 5 is slechts een kleine greep uit de witte dekbedovertrekken welke wij in onze collectie hebben. Wil je liever een ander wit dekbedovertrek kijk dan eens bij onze witte dekbedovertrekken.

 

Heb je hulp nodig bij de aanschaf van je nieuwe dekbedovertrek? Aarzel dan niet en neem gerust contact me me op. Ik help je graag.

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Wil je op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes en acties?

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

    Totaal incl. btw:€0,00
    Klarna Betaal lateriDealPayPalGiftcardCreditCardBancontactKBCBelfius

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.