Gratis verzenden en retourneren
Snelle levering
Achteraf betalen
Persoonlijk advies
Menu
0
03Apr2021
Een trendy slaapkamer in 5 stappen !

Een trendy slaapkamer in 5 stappen !

Door: MoniqueReacties: 0

Slaapkamer inspiratie voor een trendy ruimte

Heb je er weleens over nagedacht dat je een groot deel van je leven in je slaapkamer doorbrengt? Toch wordt de slaapkamer vaak niet direct onder handen genomen bij het inrichten en stylen van een woning. De meeste aandacht gaat vaak naar andere ruimtes, zoals de woonkamer en keuken. Terwijl een fijne trendy slaapkamer bijdraagt aan iets heel belangrijks, namelijk een goede nachtrust. Schrik overigens niet van het begrip trendy. Bij dit brede begrip gaat het er vooral om dat je een stijl vindt waar jij blij van wordt. Dan kun je precies de trendy kleuren en items uitkiezen die hierbij passen. Ben je benieuwd hoe je deze belangrijke ruimte omtovert tot jouw ideale plek in huis? Met onze slaapkamer inspiratie krijg je een trendy slaapkamer in 5 stappen!

1* Maak een moodboard van jouw ideale trendy slaapkamer

Waar begin je bij het creëren van een trendy slaapkamer? Het maken van een moodboard is een leuke manier om erachter te komen welke stijl jou aanspreekt. Daarnaast vormt een moodboard een mooi geheel waarop je goed kunt zien wat bij elkaar past. Je kunt dit online maken op Pinterest of je kunt lekker creatief aan de slag gaan met Woonmagazines en jouw favorieten plakken op een groot vel papier. Selecteer de kleuren, materialen en items die jij mooi vindt. Dit knip en plak je bij elkaar zodat je een geheel krijgt van items waar jij blij van wordt.

Moodboard

2* Welke stijl past bij jou?

Nu je moodboard af is heb je een goed overzicht voor jouw ideale trendy slaapkamer. Welke kleuren, materialen of items zie je vaker terugkomen? Wat past goed bij elkaar? Ga je bijvoorbeeld voor een natuurlijke stijl met aardetinten en natuurlijke materialen? Of zie je vooral zachte pasteltinten terugkomen? Misschien past de stijl ‘hotel chic’ beter bij je, met veel wit en andere naturel kleuren en sobere materialen.

3* Stel een kleurenpalet samen voor je trendy slaapkamer

Nu je voor ogen hebt voor welke stijl je gaat, wordt het tijd om een kleurenpalet samen te stellen voor je trendy slaapkamer. Door een aantal kleuren te selecteren die bij jouw favoriete stijl passen, creëer je al snel een rustige basis die ervoor zorgt dat alles een geheel vormt. Nu wordt het tijd om echt aan de slag te gaan!

Ga je de gehele slaapkamer een kleurtje geven? Je kunt er ook voor kiezen om alleen één muur te verven. Kies vervolgens een mooi dekbedovertrek passend bij jouw stijl. Ga bijvoorbeeld voor de trendy lila kleur in een mooie pasteltint, of een dekbedovertrek in een mooie zandkleur of laat je dekbedovertrek echt de eyecatcher zijn in je slaapkamer.

Walra Casual BeautyBeddinghouse Tropical TreasureVT WONEN Earth Lila

4* Accessoires voor jouw slaapkamer

Met een aantal accessoires en mooie stoffen kun je jouw ideale slaapkamer nog meer vorm geven. Een mooi vloerkleed, een houten bankje voor het bed, een aantal sierkussens voor op bed en een mooie sprei. Dit zijn allemaal items die jouw trendy slaapkamer nog meer sfeer geven. Door je zoveel mogelijk te houden aan een stijl en kleurenpalet wordt alles al snel een geheel. Probeer niet te veel accessoires toe te voegen. Je wilt in jouw slaapkamer juist rust creëren voor een goede nachtrust.

5* Een trendy slaapkamer? Voeg een persoonlijke touch toe

Geef jouw slaapkamer een persoonlijke touch door enkele items als eyecatcher toe te voegen, zoals een foto van een dierbare herinnering in een mooie houten of bamboe lijst. Een kunstobject, bijvoorbeeld een schilderij, die past bij de kleuren die jij hebt uitgekozen. Bijzondere souvenirs die je hebt meegenomen van een verre reis. Geef deze items een mooie plek in de slaapkamer.

Met het lezen van bovenstaande tips heb je al een goed start gemaakt naar jouw trendy slaapkamer. Heb je nog vragen? Laat het me gerust weten!

Ik help je graag om een Trendy slaapkamer te creëren.

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Wil je op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes en acties?

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

    Totaal incl. btw:€0,00
    Klarna Betaal lateriDealPayPalGiftcardCreditCardBancontactKBCBelfius

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.