Gratis verzenden en retourneren
Snelle levering
Achteraf betalen
Persoonlijk advies
Menu
0
20Feb2023
6 tips voor een Hotel Chique slaapkamer

6 tips voor een Hotel Chique slaapkamer

Door: MoniqueReacties: 0

Je kent vast wel het heerlijke gevoel wanneer je overnacht in een hotel met een kingsize bed en zacht beddengoed waar je lekker in kunt vallen. De luxe ingerichte hotelkamer is tiptop voor elkaar, aan alles is gedacht en je voelt je helemaal thuis. Wil je dit gevoel elke dag beleven en wakker worden in je eigen slaapkamer met een hotel chique sfeer? Dat kan! We hebben namelijk deze 6 tips om een hotel chique sfeer in je eigen slaapkamer te creëren. Zo beleef je elke dag het heerlijke en vooral luxe hotel chique gevoel!

Tip 1: Opgeruimd staat netjes

Zorg dat de slaapkamer netjes is opgeruimd, want in een hotelkamer is ook altijd alles strak aan kant. Dat alleen al geeft een gevoel van luxe! Kies daarnaast voor strakke meubels en ga vooral voor symmetrie. Dezelfde lampen, nachtkastjes en kasten geven een rustige uitstraling op de slaapkamer. En een rustige basis geeft rust in het hoofd. Zenn …

Tip 2: Gebruik diepe en warme tinten

Als je het hotel chique sfeertje kent, weet je ook dat er vooral warme en diepe tinten worden gebruikt, zoals:

  • donkergroen
  • donkerblauw
  • paars
  • oudroze
  • okergeel
  • goud
  • zwart

Prachtige tinten die je overigens ook heel goed kunt combineren met elkaar. Gebruik ze op je eigen slaapkamer door bijvoorbeeld een muur te schilderen in een van deze tinten. Dit geeft gelijk een warme uitstraling en een huiselijk gevoel. Maar vergeet ook niet dat hotel chique ook gehuld kan zijn in wit, beige en poeder- en aardetinten. Dit gecombineerd met groene planten ademt een serene sfeer. Dus als je liever de diepe tinten wilt vermijden, is dit zeker een mooi alternatief in de slaapkamer. Welke tint is jouw favoriet?

Hotel chique; touch of gold

Tip 3: Touch of gold

De gouden details staan ook centraal binnen de hotel chique sfeer. Wat dacht je van een goudkleurige muur of een goudkleurig tapijt? Super sfeervol en het geeft je gelijk een luxe gevoel. Mag het ietsje meer zijn, dan kun je ook nog kiezen voor een aantal accessoires met een touch of gold. Denk aan kaarsenkandelaars, sierkussens en verlichting met een luxe uitstraling. Het zijn de kleine dingen die doen sprankelen.

Tip 4: Luxe raambekleding

Als we het hebben over raambekleding in een hotel chique sfeer, dan kunnen we praten over zwarte shutters, plissé gordijnen, vitrages en overgordijnen gemaakt van velours/velvet stoffen. Allemaal raambekleding met een luxe uitstraling. Vitrages laten perfect daglicht door en voorzien je van de nodige privacy. In de avond wordt het frisser en dan kunnen de overgordijnen gesloten worden voor meer warmte, privacy en een luxe sfeer. Voor welke raambekleding kies jij?

Tip 5: Apart zithoekje

Wil je je nog een beetje extra onderdompelen in luxe? Op een hotelkamer vind je vaak ook een apart zithoekje met een relaxfauteuil. Dus waarom zou je dit niet gewoon in je eigen slaapkamer creëren? Om je af en toe terug te trekken, om een boek te lezen of om je favoriete televisieprogramma te kijken. En wil je helemaal op chique gaan? Dan is een klein koffiezetapparaat en een waterkoker een must! Ideaal wanneer je op zolder slaapt en een avondje wilt relaxen zonder kinderen of andere geluiden. Als dat geen genieten is!

Tip 6: Zacht comfy beddengoed

Last but not least: zacht comfy beddengoed! Wil je hetzelfde chique hotelkamer gevoel in je eigen slaapkamer? Dan mag een goed matras en een lekker dekbed natuurlijk echt niet ontbreken. En gebruik een dekbedovertrek met een luxe uitstraling, zoals dekbedovertrekken met:

Het zorgt ervoor dat je ’s avonds graag je bed in wilt duiken en er ’s ochtends lekker lang in wilt blijven liggen. Kies voor laagjes beddengoed, ga voor twee kussens per persoon (want hey, dit hebben ze in een hotel ook) en eindig met een luxe sprei. Dit alles geeft je een gevoel van warmte en geborgenheid. Comfortabeler en luxer dan dit wordt het niet!

sprei

 Heb jij nog ultieme tips om de hotel chique slaapkamer een boost te geven? Laat het mij gerust weten, ik zijn benieuwd!

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Wil je op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes en acties?

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

    Totaal incl. btw:€0,00
    Klarna Betaal lateriDealPayPalGiftcardCreditCardBancontactKBCBelfius

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.