Gratis verzenden en retourneren
Snelle levering
Achteraf betalen
Persoonlijk advies
Menu
0
06Nov2023
Zoveel overtrekken, zoveel materialen

Zoveel overtrekken, zoveel materialen

Door: MoniqueReacties: 0

Ontdek de ideale stof voor jouw dekbedovertrek

Het materiaal waaronder je slaapt, omvat misschien wel meer dan je in eerste instantie denkt. Laten we eens kijken welke stoffen er precies zijn en wat jouw ideale dekbedovertrek is. Geef net als ik je slaapkamer een nieuwe look - en misschien nog wel belangrijker - een fijn gevoel.

DE DEGELIJKHEID VAN KATOEN

Dekbedovertrek katoen

Katoen is een echte klassieker onder de dekbedovertrek materialen. Katoen heeft als voordeel dat het ademt en vocht absorbeert. Bovendien is het een stevige stof, die er zelfs na vele wasbeurten nog mooi en fris uitziet. De winter komt er dan wel aan, maar eigenlijk past katoen bij alle seizoenen. In mijn collectie vind je een breed scala aan katoenen dekbedovertrekken in diverse kleuren en prints, perfect voor elke sfeer die je in je slaapkamer wilt creëren.

DE LUXE VAN KATOEN SATIJN 

Dekbedovertrek Katoen Satijn

Wil je een beetje extra luxe in je slaapkamer? Dan is er een dekbedovertrek van katoen satijn. Als je aan satijn denkt, dan denk je misschien aan een zachte zijden stof. Maar de naam ‘satijn’ heeft in feite niet zoveel met het materiaal te maken. Deze stof krijgt zijn prachtige glans door een speciale weeftechniek, waarbij (katoenen) garens heel dicht op elkaar geweven, zodat een soepele stof ontstaat. Door glanzende en matte draden met elkaar te combineren, krijgt katoen satijn die mooie, luxe uitstraling. 

Katoen satijn combineert de praktische voordelen van katoen met een verfijnde uitstraling. 
Bovendien blijven ook bij katoensatijn de kleuren en prints goed op kleur. En door de manier van weven, blijven er na een wasbeurt niet veel kreukels achter. Hoef je ook niet te strijken!

Kijk maar eens of er een satijn dekbedovertrek voor jou bij zit.

De warmte van flanel

Dekbedovertrek Flanel

Wanneer de nachten echt koud worden en de ijssterren op de ramen staan, is flanel de go-to optie. Deze stof is heerlijk warm en comfortabel zacht, ideaal voor de winter. Flanel wordt, net als katoensatijn,  gemaakt door katoengaren op een speciale manier te weven. Flanel wordt na het weven licht opgeruwd en tussen de opgeruwde vezels wordt vervolgens lucht vastgehouden. Dat zorgt voor een isolerend laagje waardoor je in bed zo heerlijk warm blijft. Mijn flanellen dekbedovertrekken combineren de warmte van flanel met de ademende en vocht absorberende eigenschappen van katoen.

Bekijk hier mijn flanellen dekbedovertrekken

De duurzaamheid van Linnen

Dekbedovertrek Linnen

Linnen is een uitstekende keuze voor zowel de koudere maanden als de warme zomerperiode. Het is een natuurlijk en duurzaam materiaal, gemaakt van vlas, dat minder belastend is voor het milieu dan katoen. Voor de teelt hiervan is niet zoveel water, kunstmest en insecticide nodig als voor katoenteelt.

Een bijzondere eigenschap van linnen is dat deze met elk gebruik zachter en sterker, wat het een langetermijninvestering maakt voor je beddengoed. Hoewel het wat meer kreukt en niet geschikt is voor de droger, is linnen een prachtige, duurzame keuze.

Misschien is linnen beddengoed ook iets voor jou? Neem hier gerust een kijkje.

TOVER JE SLAAPKAMER OM TOT EEN PARADIJSJE

Met zoveel verschillende materialen om uit te kiezen, is er altijd een dekbedovertrek dat bij jouw persoonlijke voorkeur past. Of je nu op zoek bent naar katoen, satijn, flanel, of linnen, je vindt het perfecte dekbedovertrek voor jouw slaapkamer. Bereid je voor op de winter en tover je slaapkamer om tot een knus paradijsje met de juiste dekbedovertrekken, beschikbaar in alle maten van dekbedovertrek 140 x 200 tot 240 x 220.

Gebruik het filter aan de linkerkant en kies zo de juiste maat voor jouw nieuwe dekbedovertrek.

Slaap zacht!

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Wil je op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes en acties?

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

    Totaal incl. btw:€0,00
    Klarna Betaal lateriDealPayPalGiftcardCreditCardBancontactKBCBelfius

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.