Gratis verzenden en retourneren
Snelle levering
Achteraf betalen
Persoonlijk advies
Menu
0
05Feb2018
Voorjaarsvakantie en beddengoed!

Voorjaarsvakantie en beddengoed!

Door: MarloesReacties: 0

De voorjaarsvakantie staat weer voor de deur en dus is het tijd om de trukendoos open te trekken om je kids te vermaken. Wanneer het weer lekker is, hoef je daar niet lang over na te denken. Maar binnen is het vaak een stuk lastiger om leuke nieuwe dingen te bedenken. Duik in je beddengoed en lees vooral verder wat je ermee kunt doen!

 

Tenten bouwen

Met je beddengoed bouw je de beste tenten. Zet een paar stoelen bij elkaar en drapeer hier een paar dekbedovertrekken over. Leg op de zitting van de stoelen een paar zware boeken zodat de stoelen niet omvallen. Kussens in de tent, dienblad met lekkers erbij en je kampeert gewoon in de woonkamer!

Tent van beddengoed

 

Poppenkast

Er gaat ook niks boven poppenkast spelen. Hiervoor zet je twee stoelen met de zitting naar elkaar en leg hier een dekbedovertrek over. Uren speelplezier gegarandeerd! Ook heel leuk om te doen; met een zaklamp onder het dekbedovertrek en papieren poppen voor een schaduwspel.

 

Raad het voorwerp

Geschikt voor alle leeftijden; raad het voorwerp wat onder het beddengoed ligt. Hoe ouder je kind, hoe meer spullen je onder de dekens kunt verstoppen. Laat ze voelen en dan raden, of juist eerst kijken en haal dan een van de spullen weg voor je het beddengoed weer omhoog doet zodat ze moeten raden wat weg is.

 

Voorleeshoekje maken

Een variant op de tent of het fort is een knus voorleeshoekje. Hiervoor heb je iets meer beddengoed nodig, maar geeft gegarandeerd een grote glimlach op het gezicht van je kinderen. Leg een matras op de grond, bedek deze met dekens, dekbedovertrekken en kussens zodat je lekker relaxt kunt zitten. Kies een stapel boeken uit, doe de gordijnen een beetje dicht en kruip dicht tegen elkaar aan. Kinderen vinden het super leuk als zij met een zaklamp op de pagina mogen schijnen en de plaatjes mee kunnen kijken terwijl jij leest.

Gezellig samen lezen

 

Molletje in het holletje

Op het moment het favoriete beddengoedspel van mijn dochter; molletje in het holletje. Leg een matras op de grond met een dubbelgeslagen dekbed erop. Laat je kind aan de ene kant in het dekbed kruipen tot hij of zij aan de andere kant er weer uit komt. Lachen, gieren, brullen!

 

Slepen op een deken

Naast dat het voor de kinderen super leuk is, is het voor jezelf ook meteen een goede training. Je speelt dit het veiligst als je kind op zijn of haar buik ligt in het midden van je dekbedovertrek en zich goed kan vasthouden. Het werkt het beste met een gladde ondergrond zoals laminaat of tegels (tapijt kan ook, maar daar slijt het beddengoed natuurlijk wel sneller van) en trek vooral geen gladde sokken aan! Houd de overtrek stevig bij de punten vast en trek zo je kind door de kamer heen.

Zo zijn er nog heel veel leuke spelletjes te bedenken wat je met beddengoed kunt doen als het buiten regent; spookje spelen, verstoppertje… Noem maar op. En wil jij nou nieuw beddengoed voor na de vakantie? Shop deze dan hier.

Fijne vakantie!!

 

 

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Wil je op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes en acties?

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

    Totaal incl. btw:€0,00
    Klarna Betaal lateriDealPayPalGiftcardCreditCardBancontactKBCBelfius

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.