Gratis verzenden en retourneren
Snelle levering
Achteraf betalen
Persoonlijk advies
Menu
0
17Sep2021
Trend: een Scandinavische slaapkamer

Trend: een Scandinavische slaapkamer

Door: MoniqueReacties: 0

Scandinavische slaapkamer

De Scandinavische interieur trend herken je aan de lichte kleuren, natuurlijke materialen en strakke lijnen. Kenmerkend is de mix van hout en wit. Deze interieurstijl straalt eenvoud en minimalisme en rust uit. Dit maakt het de perfecte trend voor in de slaapkamer. Ben je ook zo’n fan van deze interieurstijl? In deze blog deel ik een aantal tips die jou helpen een Scandinavische tintje te geven aan jouw slaapkamer.

50 tinten wit

De kleur wit vormt de basis in een Scandinavische slaapkamer. Denk aan witte muren, witte gordijnen, crispy witte dekbedovertrekken en witte kledingkasten. Een wit interieur hoeft helemaal niet koel of saai te zijn. Gebruik verschillende texturen en materialen zoals linnen, zijde en velours.

De combinatie van texturen en kleuren wit maken het een spannend geheel. Drapeer bijvoorbeeld een gebreide plaid op je bed of leg een schapenvachtje bij het voeteneinde neer. Wil je toch kleur toevoegen? Je kunt door middel van mooie woonaccessoires subtiele kleuraccenten toevoegen aan je slaapkamer. Wat dacht je van een vloerkleed met zwart wit dessin of een grijze lambrisering?

Scandinavische Slaapkamer

Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen zoals hout, marmer en messing passen heel goed bij een Scandinavische slaapkamer. Kies bijvoorbeeld voor een lichte houten vloer of een houten nachtkastje met marmeren blad. De verschillende tinten hout geven diepte, contrast en warmte aan je interieur. Een minimalistisch licht houten bed frame of houten fotolijsten als wanddecoratie mogen dan ook zeker niet ontbreken in een Scandinavische slaapkamer.

Strakke lijnen

Een Scandinavische slaapkamer straalt rust uit. Je zult dan ook niet snel veel sierlijke details tegenkomen. Om de ruimte zo rustig mogelijk te houden gebruik je vooral strakke en moderne lijnen. Dit zie je terug in de meubels, accessoires maar ook in de dessins. Kies bijvoorbeeld voor een katoenen witte dekbedovertrek met een krachtige blauwe decoratielint rondom de kussenslopen.

Damai Organic Katoen SatijnCinderella dekbedovertrek Weekend WhiteDekbedovertrek Biologisch Katoen Fjall Grijs

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Wil je op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes en acties?

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

    Totaal incl. btw:€0,00
    Klarna Betaal lateriDealPayPalGiftcardCreditCardBancontactKBCBelfius

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.