Gratis verzenden en retourneren
Snelle levering
Achteraf betalen
Persoonlijk advies
Menu
0
03Jul2021
Trend: een jungle slaapkamer

Trend: een jungle slaapkamer

Door: MoniqueReacties: 0

Trend: een jungle slaapkamer

Van Madagascar tot aan het Amazoneregenwoud: om de jungle op te zoeken hoef je echt niet het vliegtuig te pakken. Je kan gewoon de jungle naar jouw huis halen! Hoe je dit het beste kan aanpakken? Ik geef je een aantal handige tips hoe jij jouw ruimte kan omtoveren naar een jungle slaapkamer.

Dit zijn de kenmerken van een jungle slaapkamer

Hoe zorg je er nou eigenlijk voor dat je jouw slaapkamer zich binnen no time in die jungle-achtige sferen begeeft? Graag deel ik met jou wat de kenmerken zijn van deze trend, zodat je goed weet waar je rekening mee moet houden. Bij een jungle slaapkamer horen botanische prints, natuurlijke materialen en spullen. De kleuren groen, bruin en wit zijn sterk vertegenwoordigd in de ruimte. Dit uit zich door een botanisch behangetje aan de wand, een grote plant in de hoek van de kamer en natuurlijk een dekbedovertrek in de tropische stijl.

Jungle vibes!

De jungle trend is zowel een populaire trend voor kinderen, maar ook zeker voor volwassen. Voor volwassen staat deze trend ook wel bekend als een botanische woonstijl. Met deze woorden kan je rekening houden als je via Pinterest op zoek gaat naar die echte jungle vibes. Laat je inspireren en ontdek wat er niet mag ontbreken in jouw jungle slaapkamer.

Dekbedovertrek Leone GroenDekbedovertrek Airen MossDekbedovertrek Minte Moss

Hoe groot is jouw ruimte?

Daarbij is het goed om in je achterhoofd te houden hoe groot de ruimte is in jouw kamer. Donkere kleuren passen goed bij de jungle stijl, maar maken een slaapkamer wel kleiner. Als je dus een kleine slaapkamer hebt, kies dan voor een rustige witte muur in combinatie met een wat drukkere print als dekbedovertrek. Met details kleed je dus je ruimte aan. Heb je wel een grote slaapkamer? Dan is een donkere muur een prima optie. Waar je ook voor kiest: met deze leuke trend kan je heel veel kanten op. Geef er lekker je eigen twist aan, dus dat maakt het uniek.

Hulp nodig bij het stylen van jouw jungle slaapkamer?

Wil je ook graag een jungle slaapkamer stylen? Ik help je graag bij het vinden van een passend dekbedovertrek, dus heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij op.

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Wil je op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes en acties?

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

    Totaal incl. btw:€0,00
    Klarna Betaal lateriDealPayPalGiftcardCreditCardBancontactKBCBelfius

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.