Gratis verzenden en retourneren
Snelle levering
Achteraf betalen
Persoonlijk advies
Menu
0
14Jul2021
Stylingtips landelijke slaapkamer

Stylingtips landelijke slaapkamer

Door: MoniqueReacties: 0

De beste stylingtips voor een landelijke slaapkamer

Knus, gezellig en een huiselijk sfeer: de landelijke woonstijl is helemaal in! Blader eens een woontijdschrift door en je ziet meteen dat de landelijke stijl in heel veel ruimten wordt toegepast. Wil je ook graag jouw slaapkamer omtoveren naar een landelijks slaapkamer? Ik geef je een aantal handige stylingtips hoe je dit het beste kan doen.

De kenmerken van een landelijke slaapkamer

Voordat ik je wat stylingtips geef, is het eerst belangrijk dat je weet wat de kenmerken zijn van een landelijke slaapkamer. In deze stijl staat het buitenleven centraal. Natuurlijke materialen zijn een must binnen deze ruimte en de meubels hebben vaak een rustige uitstraling. Wat betreft het kleurgebruik zijn beige, grijs en bruin populaire kleuren. Kies dus voor een beigetint op de muur in combinatie met een houten kast. Dit staat hartstikke gezellig!

1. Begin met de basis

Nu je een goed beeld hebt wat de kenmerken zijn van een landelijke slaapkamer, is het handig om te weten hoe je deze tips kan toepassen in de styling van jouw ruimte. Allereerst is het goed om met de basis te beginnen. Wat wordt de basiskleur? Ik raad je aan om te gaan voor aardkleuren als basis. Denk bijvoorbeeld aan een rustige beigetint of een mooie grijze tint. Kies voor een likje verf op de muur in één van deze prachtige tinten en laat deze basiskleur ook terugkomen bij andere elementen in huis.

2. Natuurlijke materialen

Een must voor in een landelijke slaapkamer? Het gebruik van natuurlijke materialen. Zet een prachtige houten kledingkast in de hoek van de kamer om zo die supergezellig sfeer te creëren. Verder kan je jouw ruimte aankleden met bijvoorbeeld een rieten stoeltje met hier overheen een schapenvacht. Typisch landelijk!

3. Details

Een gezellig en sfeervolle ruimte staat centraal binnen een landelijke slaapkamer. Besteed daarom ook genoeg aandacht aan de details. Denk aan accessoires zoals fotolijstjes en vaasjes op een plank. Eén groot detail is het dekbedovertrek. Hieronder vind je een aantal prachtige landelijke dekbedovertrekken die perfect matchen bij deze stijl. Laat je inspireren! Wil je nou liever een ander dekbedovertrek of heb je een vraag over het aanbod? Neem gerust contact met me op. Ik help je graag verder!

Dekbedovertrek ComtesseDekbedovertrek RocaDekbedovertrek Tailor Terra

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Wil je op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes en acties?

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

    Totaal incl. btw:€0,00
    Klarna Betaal lateriDealPayPalGiftcardCreditCardBancontactKBCBelfius

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.