Gratis verzenden en retourneren
Snelle levering
Achteraf betalen
Persoonlijk advies
Menu
0
23Nov2017
Rust creëren  met naturel tinten

Rust creëren met naturel tinten

Door: MoniqueReacties: 0

Je eigen droomkamer

Is jouw slaapkamer ook die plek waar je heerlijk tot rust komt, je kunt genieten van een ontbijtje op bed of voor het slapen gaan nog even een paar bladzijdes uit je favoriete boek leest? Onze slaapkamer is allang niet meer de plek in huis waar je alleen maar naar toe gaat om te slapen, het is een onderdeel geworden van je leefomgeving waar je na een hectische dag helemaal tot rust kunt komen om daarna te kunnen genieten van een goede nachtrust

Met de keuze van het verschillende beddengoed kun je de sfeer in je slaapkamer voor een groot deel zelf bepalen, kies vervolgens hierbij de juiste accessoires en je tovert je kamer om in je eigen droomkamer.

Natuurlijke tinten

Hou je van natuurlijke materialen en tinten? Kies dan als basis een dekbedovertrek in een naturel tint. Je kunt hierbij denken aan een effen dekbedovertrek of bijvoorbeeld het dekbedovertrek Simply Striped Sand. Deze heeft een effen zijde en een zijden met een smalle verticale lijn die je makkelijk met elkaar kunt wisselen en je daarmee net even een andere look kunt creëren.

 

Dekbedovertrek Simply Striped

 

Om een kleuraccent aan te brengen in je slaapkamer kun je kiezen voor een plaid en sierkussen in een  ton-sur-ton tint zoals bijvoorbeeld een taupe of zandkleur, maar wil je echt een kleuraccent dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de plaid en het sierkussen Champlain Mint Green van Rivièra Maison. Het toevoegen van een groen kleuraccent geeft rust en balans aan zowel je interieur als je gemoedstoestand.  

 

Sierkussen en Plaid Champlain Mint Green

 

Wil je wel graag je kamer in natureltinten maar hou je niet zo van plaids en sierkussens op je bed kies dan een dekbedovertrek met een print. Ook hier kun je weer kiezen voor een rustige optie in ton-sur-ton kleuren met bijvoorbeeld het dekbedovertrek Priviliged Nude van Kardol & Verstraten.

 

Dekbedovertrek Priviliged Nude

 

Maar wil je een wat sprekendere print in naturel tinten dan is het dekbedovertrek Gail Sand van Beddinghouse misschien een alternatief.

 

Dekbedovertrek Gail Sand

 

Advies nodig?

Zoals je kunt lezen is er heel veel mogelijk om van jouw droomkamer een slaapkamer te maken. Iedereen heeft zijn eigen smaak en voorkeuren, maar kan door het uitgebreide aanbod dekbedovertrekken zijn slaapkamer zeker omtoveren tot zijn eigen droomkamer.

Wil je advies of tips van hoe je dit het beste aan kunt pakken, wat het beste bij je past, of welke maat je nodig hebt bv een dekbedovertrek van 200 x 200 of misschien wel een dekbedovertrek in de maat 240 x 200, aarzel dan niet een neem gerust contact met me op. 

 

Ik help je graag.

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Wil je op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes en acties?

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

    Totaal incl. btw:€0,00
    Klarna Betaal lateriDealPayPalGiftcardCreditCardBancontactKBCBelfius

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.