Gratis verzenden en retourneren
Snelle levering
Achteraf betalen
Persoonlijk advies
Menu
0
24Mei2018
Tijd voor een zomerdekbed?

Tijd voor een zomerdekbed?

Door: MoniqueReacties: 0

Wat kunnen we op het moment al vroeg in het jaar genieten van het mooie weer. Dit voorjaar is voor de liefhebbers van mooi weer een waar feestje. Al weken worden we getrakteerd op zonnige en warme dagen, heerst er in het buitenzwembad in ons dorp al weken een gezellige drukte, en zijn de terrasjes hier 's middags goed gevuld. Door het mooie weer stijgt echter ook de temperatuur in je slaapkamer mee, zeker als je voor een deel van de dag de zon op het slaapkamerraam hebt schijnen. En nodigt je warme dekbed met dekbedovertrek niet echt uit om eronder te kruipen.

Terwijl ik  gisteravond nog even in de aangename avondzon een boek zat te lezen, vroeg mijn puberende zoon om samen met hem even zijn bed te verschonen. Hij had met vrienden gechild op zijn kamer en zijn bed lag vol met kruimels van chips en koekjes, en er was frisdrank gemorst op zijn hoeslaken. Op mijn vraag of het niet handiger was om in de zithoek op zijn kamer te eten, werd ik verbaasd aangekeken en kreeg als antwoord: maar mijn bed ligt zo lekker. Echter toen hij zag hoeveel rotzooi het had veroorzaakt beloofde hij me voortaan niet meer op bed te eten en/of drinken. Hij heeft de luxe dat hij op zolder slaapt en dus een zee aan ruimte heeft, maar het is helaas met dit mooie weer ook de warmste ruimte in huis. Ik heb dan ook meteen het voor/najaarsdeel van zijn dekbed opgeruimd en we hebben zijn bed opgemaakt met het zomerdeel van zijn vierseizoenendekbed. Ook zijn flanellen dekbedovertrek hebben we vervangen voor een dekbedovertrek katoen.
Ook wanneer je het snel warm hebt is het misschien een goed idee om je dekbed te verwisselen voor een heerlijk koel zomerdekbed.Zomer deked

Wat is een zomerdekbed?

Het zomerdekbed is een licht dekbed welke geschikt is voor de warme zomermaanden, maar wanneer het een warm voorjaar is kan het dekbed ook al een echte uitkomst zijn. Zomerdekbedden zijn koel en dun en ze zijn gemaakt van materialen die goed ventileren, het vocht welke je verliest gedurende de nacht goed opnemen en ademen, zodat je dekbed niet klam aan gaat voelen.

Vierseizoenen dekbed = Zomerdekbed + Voor/najaars dekbed

Het zomerdekbed is ook een onderdeel van een 4-seizoenen dekbed. Zoals de naam van het dekbed al zegt is dit dekbed geschikt voor alle seizoenen. Het bestaat uit een voor/najaars dekbed en een zomerdekbed, welke samen een dekbed vormen die heerlijk warm is in de winter. Misschien slaap je nog wel onder beide delen, dan is het nu de tijd van het jaar om 1 van beide delen op te ruimen. Heb je het snel koud dan gebruik je nu eerst het voor/najaarsdeel, maar heb je een warme slaapkamer of ben je zelf snel warm dan is het zomerdekbed een goede keus.

4-seizoenendekbed

Materiaal zomerdekbed

Zomerdekbedden zijn er in verschillende uitvoeringen waarbij de specifieke eigenschappen van de gebruikte materialen van de tijk en de vulling ervoor zorgen dat er voor iedere persoon een dekbed is welke goed bij hem of haar past. Wil je meer weten over de gebruikte materialen dan hebben wij in onze infotheek een uitgebreide beschrijving van de verschillende materialen.

 

Advies nodig?


Heb je na het lezen van bovenstaande info nog vragen, aarzel dan niet en neem gerust contact me me op. Ik help je graag.

 

 

 

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Wil je op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes en acties?

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

    Totaal incl. btw:€0,00
    Klarna Betaal lateriDealPayPalGiftcardCreditCardBancontactKBCBelfius

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.