Gratis verzenden en retourneren
Snelle levering
Achteraf betalen
Persoonlijk advies
Menu
0
19Nov2020
Gezien op TV!

Gezien op TV!

Door: MoniqueReacties: 0

Dekbedovertrek met rits; gemak en stijl in 1

Zo af en toe kom je op tv of in een tijdschrift producten tegen waar je heel blij van wordt en die je dezelfde dag nog wilt kopen. Ik had dit eerder dit jaar, toen ik op televisie naar een programma keek. Niet dat ik per se enthousiast werd omdat ik het betreffende product wilde hebben, maar omdat ik het zelf al jarenlang verkoop: het dekbedovertrek met rits. In deze blog lees je waarom zo'n overtrek ontzettend handig is!

EEN DEKBEDOVERTREK MET RITS: PRAKTISCHER KAN BIJNA NIET

In het tv-programma gaan ondernemers op zoek naar financiers die in hun bedrijf willen investeren. Op 31 mei werden daar dekbedovertrekken met rits getoond, een product welke ik al jaren vol trots in mijn collectie heb zitten. Men was in het programma heel enthousiast over de potentie ervan.

Uiteraard weet ik al dat dit product een grote potentie heeft, gezien het feit dat ik gedurende de afgelopen jaren al heel veel mensen hier blij mee heb gemaakt. En sinds die uitzending van 31 mei hebben nog veel meer mensen dit product ontdekt!

WAAROM EEN DEKBEDOVERTREK MET RITS IN MIJN WEBSHOP?

Toen ik net met mijn webshop was begonnen, kreeg ik te horen dat mijn moeder reumatische klachten had in haar handen. Hierdoor ging het verschonen van haar bed haar steeds moeilijker af. Als dochter met een webshop in beddengoed, ging ik dan ook direct op zoek naar een oplossing die haar zou kunnen helpen. Dit was nog niet zo makkelijk daar het aanbod destijds nog niet zo ruim was.

Gelukkig leerde ik al snel Fransien en Kees kennen van het prachtige merk Sofiben. Zij hadden een dekbedovertrek ontwikkeld met een rits aan 3 zijden, waarbij het opmaken veranderde in een makkelijk klusje. Mijn moeder gaf ik voor haar verjaardag een Sofiben dekbedovertrek cadeau en ik plaatste hun overtrekken met veel enthousiasme in mijn webshop.

Al snel kreeg ik de vraag of er niet meerdere dessins waren, of dat het misschien ook mogelijk was dit met een 'gewoon dekbedovertrek' uit mijn collectie te doen. Ik ging op zoek naar een oplossing om aan deze vraag te kunnen voldoen en meerdere dessins aan te kunnen gaan bieden. Ik kwam in contact met Najade, van Birdie Linen, die het bedrijf van haar ouders voortzette. Zij plaatste in bestaande dekbedovertrekken ritsen aan beide lange zijdes. Ook werden er lusjes aan de binnenkant van het dekbedovertrek genaaid zodat het dekbed door middel van dekbedclips aan het dekbedovertrek kon worden vastgezet. We gingen een hele prettige samenwerking aan en mijn assortiment dekbedovertrekken met rits breidde zich snel uit.

Helaas kreeg Najade lichamelijk klachten waardoor ze het werk niet langer meer kon doen. Ik wou de dekbedovertrekken met rits graag in mijn assortiment houden, en Najade hoopte dat haar ouders idee zou blijven voortbestaan. Ik ging op zoek naar een goed naaiatelier, en heb zelfs een perfect naaiatelier gevonden, die de dekbedovertrekken met rits op een dusdanige wijze maakt dat ik 300% achter de kwaliteit sta. Op deze manier kon ik nog meer mensen blij maken met een dekbedovertrek met rits, want met een dekbedovertrek met rits gaat je bed verschonen opeens een stuk makkelijker en is je bed opmaken niet langer vervelend!

WAAROM KIEZEN VOOR EEN DEKBEDOVERTREK MET RITS?

Ik ken maar weinig mensen die het opmaken van hun bed leuk vinden. Natuurlijk is het heerlijk om weer onder fris beddengoed te slapen, maar je bed verschonen is best een klus. Zeker wanneer je er, net als mijn moeder, ook nog eens lichamelijke ongemakken van ondervindt.

Veel mensen hebben een tweepersoons dekbedovertrek of zelfs een extra breed lits jumeaux overtrek. Dan heb je heel wat stof omhanden die je netjes om je dekbed moet draperen. Met een dekbedovertrek met rits gaat dit echter opeens een stuk makkelijker en is je bed opmaken niet langer vervelend! Ik moet eerlijk bekennen; in mijn dekbedovertrekken zitten tegenwoordig ook ritsen.

HOE WERKT EEN DEKBEDOVERTREK MET RITS?

Nu ben je misschien benieuwd hoe het opmaken van je bed met een dekbedovertrek met rits in zijn werk gaat. Het is heel simpel; je legt de dekbedhoes op je matras en ritst deze aan de zijkanten open. Vervolgens leg je het dekbed binnenin het dekbedovertrek. Daarna vouw je de bovenkant van de dekbedhoes terug en rits je het overtrek weer in elkaar. Zo makkelijk is het.

IS ZO’N RITS NIET IRRITANT?

Nu vraag je je misschien af of je zo’n rits niet steeds voelt en of deze na verloop van tijd niet ontzettend gaat irriteren. Het antwoord daarop: nee. De ritsen in mijn dekbedovertrekken zijn keurig in de naad verwerkt, zodat je ze niet ziet en ook niet voelt. Met een dekbedovertrek met rits lever je dus niets in qua comfort. Het wordt er alleen maar makkelijker op!

HEEL VEEL TEVREDEN KLANTEN

Veel van mijn klanten zullen beamen dat een dekbedovertrek met rits een prachtig product is. Het product biedt echt een oplossing om je dekbedovertrek zonder fysieke inspanning te verwisselen. Dat het product aanslaat, is wel uit mijn bezoekersaantallen gebleken op 31 mei. Na de uitzending nam het aantal bezoeken en bestellingen enorm toe. Ik heb dus weer heel wat mensen blij mogen maken!

RUIM ASSORTIMENT DEKBEDOVERTREKKEN MET RITS

Ben jij er ook van overtuigd dat een dekbedovertrek met rits superhandig is? Op mijn website vind je een ruim assortiment van deze dekbedovertrekken. Ze zijn er in allerlei kleuren en patronen en je hebt de keuze uit diverse merken. Bovendien kun je hier terecht voor zowel eenpersoons, tweepersoons als lits jumeaux dekbedovertrekken. Voor elk dekbed is er dus wel een dekbedovertrek met rits verkrijgbaar. Zie je een dekbedovertrek welke helemaal jouw smaak is, maar is deze er niet met een rits? Dan kun je gemakkelijk een losse ritsinzet bijbestellen bij je dekbedovertrek, en maak je je eigen maatwerk dekbedovertrek met rits.

Ontdek nu zelf hoe praktisch het is.

Ritsen maar!

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Wil je op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes en acties?

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

    Totaal incl. btw:€0,00
    Klarna Betaal lateriDealPayPalGiftcardCreditCardBancontactKBCBelfius

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.