Gratis verzenden en retourneren
Snelle levering
Achteraf betalen
Persoonlijk advies
Menu
0
13Oct2021
Stylingtips voor een Oosterse slaapkamer!

Stylingtips voor een Oosterse slaapkamer!

Door: MoniqueReacties: 0

Een Oosterse slaapkamer? Stylingtips voor een Duizend-en-een-nacht sfeer!

Waan jezelf in Oosterse sferen met een Oosterse slaapkamer. Met een paar kleine tips tover jij je slaapkamer om naar een waar sprookje. Ik leg je graag uit hoe.

De kenmerken van een Oosterse slaapkamer

Een Oosterse slaapkamer heeft een romantische en sfeervolle sfeer. De ruimte is voorzien van Arabische eyecatchers, zoals gouden lampen, waxinelichthouders en nachtkastjes met mozaïek. Kleuren als warmrood, geel, groen, oranje en goud zijn sterk vertegenwoordigd in het kleurenpalet. Een dekbedovertrek  in deze kleuren vind je ook veel terug in de nieuwe najaarscollectie. Vaak mag een prachtige klamboe aan het plafond niet ontbreken.

Stylingtips voor een oosterse slaapkamer

Meubels en materialen

In een Oosterse slaapkamer worden vaak grote meubels gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een grote kledingkast, die is voorzien van veel details en reliëf. Qua materiaal wordt er veel gebruik gemaakt van fluweel, wat een luxe uitstraling geeft aan de ruimte. Leg een aantal kussens op het bed of kies voor een fluwelen bedloper aan het eind van het bed.

In een handomdraai een Oosterse slaapkamer?

Als je jouw slaapkamer wilt omtoveren in Oosterse sferen, zijn er een aantal punten waar je rekening mee moet houden. Ik raad je aan om te beginnen bij het bepalen van de kleuren. Kies voor warme kleuren, waarbij je met details jouw slaapkamer helemaal afmaakt. Je kan eenvoudig jouw slaapkamer een andere look geven door een kleurtje aan te brengen op de muur. Gebruik verf of kies voor een hip patroon aan de hand van een behang.

Accessoires

Bij een Oosterse slaapkamer draait eigenlijk alles om de details. Wanneer de basis staat ben je er nog lang niet. Het is namelijk tijd om flink uit te pakken. Kies voor Oosterse slaapkamer verlichting, mozaïeken details en natuurlijk een bijpassend dekbedovertrek. Daarbij kan je zoveel mogelijk uitpakken als je zelf wenst. Kies voor een druk patroontje of ga voor een egaal dekbedovertrek in een warme kleur. In een Oosterse slaapkamer kan het allemaal: zo lang het maar warmte en sfeer uitstraalt!

Essenza dekbedovertrek Grazie IndigoEssenza dekbedovertrek Minte GreenDuurzaam dekbedovertrek Navajo Multi

Duizend-en-een-nacht genieten van jouw Oosterse slaapkamer?

Met een paar kleine aanpassingen in je kamer, kan je dus die typisch Oosterse sfeer aanbrengen in je slaapkamer. Zo voelt het alsof je elke nacht op vakantie bent naar een Oosters land. Kom je er zelf nou niet helemaal uit? Neem gerust contact op met mij. Ik help je graag verder zodat je (minimaal) Duizend-en-een-nacht kan genieten in jouw prachtige slaapkamer.

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Wil je op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes en acties?

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

    Totaal incl. btw:€0,00
    Klarna Betaal lateriDealPayPalGiftcardCreditCardBancontactKBCBelfius

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.