Gratis verzenden en retourneren
Snelle levering
Achteraf betalen
Persoonlijk advies
Menu
0
12Jun2021
Dit zijn de beste slaapkamer kleuren

Dit zijn de beste slaapkamer kleuren

Door: MoniqueReacties: 0

Wist je dat de kleuren in een slaapkamer veel invloed hebben op je nachtrust? Daarom raad ik je zeker aan om eens kritisch jouw slaapkamer onder de loep te nemen. Kleuren hebben écht veel invloed op hoe goed je slaapt. Maar wat is nou eigenlijk de beste keuze? Ik vertel je er graag meer over!

Slaapkamer kleuren: hoe pas je deze het beste toe?

Wanneer je jouw slaapkamer opnieuw wilt inrichten dan hoeft dit echt niet veel moeite te kosten. Geef de muur een likje verf en schaf een aantal nieuwe dekbedovertrekken aan in de kleuren die het beste passen in jouw ruimte. Zo geef je jouw slaapkamer meteen een nieuwe look! Accessoires en accenten maken de ruimte af.

Hieronder licht ik de beste slaapkamer kleuren uit die jouw nachtrust een boost geven. Ook heb ik bij elke kleur een optie gegeven van een dekbedovertrek in de desbetreffende kleur. Laat je inspireren!

Blauw

Eén van de beste kleuren om toe te passen in je slaapkamer is de kleur blauw. De kleur blauw straalt één en al rust en kalmte uit. Een must dus voor in de slaapkamer. Ook staat de kleur voor innerlijke rust. Je kan een blauwe slaapkamer het beste combineren met witte of zwarte accenten. Ook de kleur goud staat prachtig in combinatie met blauw. Hierdoor geef je de ruimte een luxe en koninklijke uitstraling.

Een mooi blauw dekbedovertrek van Rivièra Maison

blauw dekbedovertrek Walton van Rivièra Maison

Groen

Ook de kleur groen is een aanrader voor in je slaapkamer. Groen is een kleur die je vaak terugziet in de natuur. Daarom zorgt deze kleur ook voor een natuurlijke sfeer in huis. Combineer de kleur groen met witte of bruine details en haal zo een Urban Jungle naar je slaapkamer.

Lammy Groen dekbedovertrek van Rivièra Maison

groen dekbedovertrek lammy van rivièra maison

Geel

De kleur geel is misschien niet meteen een kleur die je in dit rijtje zou verwachten. Toch is het wel degelijk een geschikte kleur voor in je slaapkamer. Geel staat voor vrolijkheid en positiviteit. Perfect dus om mee wakker te worden! De kleur geel staat prachtig in combinatie met witte accenten./p>

VTWONEN Dekbedovertrek Effen Earth Geel 

Geel dekbedovertrek Earth Geel

Beige

Beige is een zachte kleur, wat veel rust met zich meebrengt. Beige is een warmere kleur dan wit en kan je prachtig combineren met wit en lichtgrijze accenten.

Een mooi dekbedovertrek van Walra Leaves & Trees Cognac

Beige dekbedovertrek Leaves & Trees van Walra

Wit

Uiteraard mag wit niet ontbreken in dit rijtje. Ook al is dit meteen een hele spannende kleur, wit is een rustige kleur die je perfect kan combineren met andere kleuren. Combineer een witte slaapkamer met accenten die warmte uitstralen, denk bijvoorbeeld aan beige. Voeg ook groene details toe aan de slaapkamer, zoals planten. Dit maakt een witte slaapkamer helemaal af!

Weet jij al welke slaapkamer kleuren je het mooiste vindt?

Jeuken je handen na het lezen van deze blog ook jouw slaapkamer een make-over te geven? Dat snap ik maar al te goed! Mocht je nog hulp of advies nodig hebben bij het kiezen van een dekbedovertrek, laat het mij gerust weten. Ik help je graag!

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Wil je op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes en acties?

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

    Totaal incl. btw:€0,00
    Klarna Betaal lateriDealPayPalGiftcardCreditCardBancontactKBCBelfius

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.