Gratis verzenden en retourneren
Snelle levering
Achteraf betalen
Persoonlijk advies
Menu
0
25Nov2020
Okergeel in je slaapkamer

Okergeel in je slaapkamer

Door: MoniqueReacties: 0

Okergele slaapkamer: inspiratie en tips voor een prachtig resultaat 

Warme kleuren zijn weer helemaal in. Kom maar op dus met die okergele slaapkamer. Maar hoe pak je die make-over van je slaapkamer aan? Ik geef je volop inspiratie en tips zodat jij straks heerlijk slaapt. 

Overal om je heen zie je ze verschijnen: aardekleuren. Of het nou bordeauxrood, terracotta of okergeel is. Ik ben fan! Deze warme kleuren stralen knusheid, rust en warmte uit. Ideaal dus voor in de slaapkamer.  Wil jij aan de slag met deze kleur in jouw interieur? Heb je alleen geen flauw idee hoe of waar te beginnen? Ik help je graag met fijne inspiratie en tips voor jouw okergele slaapkamer.

Okergeel dekbedovertrek in slaapkamer 

Je slaapkamer is om te slapen. Ik zie het bed dus altijd als het stralende middelpunt van je slaapkamer: iets waar je de aandacht op wil vestigen. En dit doe je met een mooi dekbedovertrek. Om die prachtige okergele tint in je slaapkamer te verwerken, start je met het zoeken van een eyecatcher voor op je bed! Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Ik heb voor jou mijn persoonlijke top 4 aan okergele dekbedovertrekken samengesteld, die je uiteraard allemaal in mijn webshop kunt bestellen. Van volledig effen okergele dekbedovertrekken, tot aan overtrekken met subtiele accenten. Slagen ga je zeker! 

Damai Biologisch KatoenAT HOME Major Ochre 

VT WONEN Dip Dye OchrePIP Studio Babylon Oker

Okergele muur in de slaapkamer 

Ben je echt helemaal dol op okergeel, waarom geef je dan ook niet meteen de muur dit prachtige kleurtje? Laat de muur bijvoorbeeld geel latexen of behangen. Of denk eens aan andere opties, zoals het ophangen van prints aan de muur of okergele accessoires. In mijn blog ‘7 ideeën om je slaapkamermuur om te toveren’ geef ik je allerlei tips. 

Accessoires

Kaarsen, een vaasje, bloempot of muurlamp: ga op zoek naar die okergele accessoires voor in jouw slaapkamer. Het brengt rust en eenheid in een ruimte als je een kleur op meerdere plekken subtiel laat terugkomen. Overdrijf niet, maar ga voor een paar items. Dat is genoeg. Een aanvullende variant op okergeel is goud. Een gouden combinatie ;). 

Vloerkleed 

Houd je van lekker warme voeten? Dan is een vloerkleed ook een topidee om okergeel mee in je slaapkamer aan te brengen. Je hebt rustige effen vloerkleden, maar ook wat meer opvallende met prachtige Perzische of botanische prints. Als je de rest van je slaapkamer rustig houdt, kun je prima los met het dekbedovertrek en vloerkleed. Kijk maar eens naar dit plaatje van Sfeervolop10 waar je een van de okergele dekbedovertrekken uit mijn shop ziet, gecombineerd met een vloerkleed van vloerkledenloods.nl. 

Sfeervolop 10

Gordijnen 

Wil je ook met dichte gordijnen een zonnig uitzicht? Pas dan okergele gordijnen in je slaapkamer toe. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei stoffen, zoals katoen, velours en linnen. Afhankelijk van de uitstraling die je wilt creëren kies je voor de ene stof of juist de ander. Velours geeft een chique look en katoen of linnen is ideaal als je meer van natuurlijk houdt. 

Sprei of plaid 

Ben je een echte koukleum of houd je gewoon van heel veel knusheid? Dan kun je ook nog denken aan het kopen van een sprei of plaid voor over je dekbed. Ideaal om een okergeel accent in je slaapkamer aan te brengen als je dekbedovertrek een andere kleur heeft of juist om het okergeel van je dekbedovertrek te versterken. 

Kussens 

Zie jij jouw slaapkamer naast een plek om te slapen, ook als een haven om tot rust te komen? Bijvoorbeeld met een boek? Investeer dan in lekkere grote kussens. Zet ze achter je rug en zak er heerlijk in weg, terwijl jij je verliest in dat mooie boek. In mijn webshop verkoop ik okergele sierkussens die je kunt combineren met een okergeel dekbedovertrek of juist een andere kleur. Kleuren die mooi bij combineren met okergeel zijn bijvoorbeeld bordeauxrood, smaragdgroen, bruin en crème wit. Net waar jij van houdt. 

Sierkussens

Geniet van jouw okergele slaapkamer 

Hopelijk heb ik je met al deze inspiratie en tips een eind op weg geholpen om van jouw okergele slaapkamer een waar paradijs te maken. Heb je nog hulp nodig met het uitzoeken van het juiste dekbedovertrek? Neem gerust contact met me op. Samen vinden we het dekbedovertrek dat het beste bij jouw wensen past. 

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Wil je op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes en acties?

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

    Totaal incl. btw:€0,00
    Klarna Betaal lateriDealPayPalGiftcardCreditCardBancontactKBCBelfius

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.