Gratis verzenden en retourneren
Snelle levering
Achteraf betalen
Persoonlijk advies
Menu
0
23Jun2021
6 tips voor een heerlijk frisse slaapkamer

6 tips voor een heerlijk frisse slaapkamer

Door: MoniqueReacties: 0

Er is niets fijners dan in slaap vallen en wakker worden met een heerlijk frisse lucht in je slaapkamer. Met deze tips tover jij jouw slaapkamer om tot een lekker geurend paradijsje. 

Slapen in een muffige en bedompte slaapkamer? Dat wil niemand. Toch kan het soms best lastig zijn om die slaapgeur te verdrijven. Geen nood, met deze tips geniet jij straks van een heerlijk frisse lucht in jouw slaapkamer.

Dag en nacht. 

Lekker doorwaaien 

Een open deur, of eigenlijk raam: sluit je slaapkamer niet hermetisch af, maar laat hem lekker doorluchten. Zit er een raam in je slaapkamer? Zet dat dan minimaal een kwartiertje per dag open. Zet de slaapkamerdeur ook open, zodat het goed kan doorwaaien. Wedden dat je slaapkamer dan al een stuk frisser ruikt? Hang ook af en toe je dekbed uit het raam om die slaapgeur eruit te krijgen. 

Frisse slaapkamer

Geurolie 

Ben je geen fan van wierook, dan kun je ook jouw favoriete geurtje door je slaapkamer verspreiden door het gebruiken van een oliebrander met etherische olie erin. Zet hem bijvoorbeeld een uurtje voordat je gaat slapen aan en de frisse geur in je slaapkamer komt je tegemoet zodra je jouw bed in stapt. 

Geurzakje 

Ook lekker: leg een geurzakje onder je kussen of op je nachtkastje. Je hebt ze in allerlei geuren: lavendel, katoen, dennen, waar jij maar van houdt. Je kunt ze onder andere kopen bij Dille & Kamille. Die gaan vaak wat langer mee dan de goedkopere varianten. 

Wasparfum 

Dit is persoonlijk mijn favoriet om een frisse lucht in mijn slaapkamer te krijgen: wasparfum. Je voegt het toe als je jouw dekbedovertrek, hoeslaken of sprei wast. Heerlijk! Het blijft lekker lang hangen, waardoor je dagenlang het gevoel hebt dat je in een vers bed ligt. Je kunt de wasparfum bestellen op www.wasparfum.nl. Daar ga je geen spijt van krijgen.

Tip: was er ook eens je pyjama of nachthemd mee. Dubbel fris! 

wasparfum

Huisparfum 

Je hebt naast wasparfum ook heerlijke parfum voor je huis. Gegarandeerd een frisse slaapkamer als je elke dag wat verstuift. Spuit het niet vlak voor je in bed stapt je kamer in, want het kan op je longen slaan of net iets te heftig geuren in het begin. Houd je niet van spuiten? Dan kun je ook geurstokjes met parfum kopen. 

Bloemen 

Voor de finishing touch kun je ook nog een vaas lekker ruikende bloemen neerzetten voor die frisse geur in je slaapkamer. Bloemen die sterk ruiken zijn bijvoorbeeld: hyacinten, sering en freesia. Je kunt ook een bosje gedroogde lavendel neerzetten. Dat gaat lekker lang mee en is bovendien ook ontspannend. Of zet een schaaltje met ouderwetse potpourri je nachtkastje.

Combineren voor die extra frisse lucht in je slaapkamer

Met deze tips moet het goedkomen met die frisse geur in jouw slaapkamer. En je hoeft natuurlijk niet te kiezen. Je kunt ook een paar tips combineren als je de geuren een beetje op elkaar afstemt.

Slaap lekker! 

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Wil je op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes en acties?

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

    Totaal incl. btw:€0,00
    Klarna Betaal lateriDealPayPalGiftcardCreditCardBancontactKBCBelfius

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.