Gratis verzenden en retourneren
Snelle levering
Achteraf betalen
Persoonlijk advies
Menu
0
01Nov2023
6 Tips om je bed perfect op te maken

6 Tips om je bed perfect op te maken

Door: MoniqueReacties: 0

Creëer het ultieme slaapcomfort: 6 Tips voor een picture perfect opgemaakt bed

We kennen allemaal de prachtig strak opgemaakte hotelbedden. Uitnodigend opgemaakt met knisperend schone lakens. En hoe heerlijk het is om daar na een lange reisdag in te duiken. Thuis ziet ons bed er na een nacht slapen vaak heel anders uit. Bovendien hebben we ’s ochtends wanneer we net wakker zijn vaak geen zin of tijd om het bed uitgebreid op te maken. Maar hoe maak je nu dat picture perfect bed dat zo uit een hotelkamer lijkt te komen? Het vraagt om wat simpele know how en een paar handige trucs. Ontdek hoe je met een paar eenvoudige stappen je bed omtovert tot een toevluchtsoord van comfort en stijl.

Kies kwalitatief beddengoed voor een koninklijke slapen

Het begint allemaal met de basis: kies voor hoogwaardige dekbedden en kussens die je slaapervaring naar een hoger niveau tillen. Want echt: van een plat verkleurd kussen kun je geen uitnodigend bed maken. Kies daarom de juiste kwaliteit dekbedden en kussens.

Investeer in een paar mooie volle kussens van natuurlijk materiaal. Nieuwe kussens zijn vol en fluffy en zorgen voor die uitnodigende look in je slaapkamer. Twee kussens in twee verschillende tinten kussenslopen die passen in het kleurenpalet van je slaapkamer, zorgen voor die luxueuze feel & touch in je slaapkamer.

En neem een voorbeeld aan de Franse manier van je bed opmaken: plaats een rolkussen tussen je hoofdbord en je kussens. Zo blijven je kussens mooi liggen en krijg je geen nekpijn wanneer je een boek leest of televisie kijkt in bed. Wanneer je gaat slapen, plaats je dit naast je bed.

Dekbedovertrek 

Laat je bed ademen 

Wacht even met het opmaken van je bed na het wakker worden. Na een nacht slapen is je bed warm en vochtig. Kortom de ideale omgeving voor allerlei micro-organismen. Bovendien verlies je ’s-nachts gemiddeld genomen ook 1 tot 2 liter vocht. Geef je beddengoed daarom de kans om te luchten, liefst met het raam open. Ga dan in de tussentijd alvast douchen, aankleden en ontbijten. Voordat je de deur uitgaat, neem je even vijf minuten om je bed royaal op te maken. Een fris bed is een gezond bed.

Efficiëntie in de slaapkamer: Snel je dekbedhoes vervangen

Een nieuwe hoes om je dekbed plaatsen kan een hele onderneming zijn. Soms kan het zo lastig zijn om je dekbed passend in de hoes te plaatsen dat het je humeur niet bevordert. Om die reden ben ik een samenwerking aangegaan met een heel kundig naaiatelier. Zij plaatsen voor mij in de lange zijdes van het dekbedovertrek een rits. Bij een dekbedovertrek met ritsen in de lange zijdes ritst je het dekbedovertrek open, legt je dekbed erin, rits het geheel weer dicht , en je hebt je dekbedhoes snel en gemakkelijk verwisseld.

De Essentials: Natuurlijke Materialen en Juiste Maten

Kies voor kwalitatieve en natuurlijke materialen. Deze zien er niet alleen mooier uit en gaan langer mee, maar vallen ook beter over je bed. Wanneer je een nieuwe dekbedhoes koopt, let er dan ook op dat deze past om je dekbed. Ook al koop je een standaard tweepersoons hoes dan kan het toch zo zijn dat er veel ruimte over blijft aan boven- of zijkant en je dekbed er dus altijd rommelig uitziet. Meet de afmetingen dus altijd even goed na.

Je bed opmaken als een pro: De Finishing Touch

Geef je bed een laatste opfrisser door je dekbed op te kloppen zodat er wat lucht in komt en het er mooi fluffy uitziet. Met een laatste schikking van je kussens en een sierlijk geplaatste plaid, is je bed klaar voor een koninklijke nachtrust. Daarna kun je bijvoorbeeld nog een sprei op het bed leggen, en eventueel leg je daar nog een losse kleiner gevouwen plaid bovenop. De hoofdkussens schud je ook even op en plaats je schuin tegen het rolkussen. Je kunt ze eventueel ook zonder rolkussen horizontaal op elkaar plaatsen met twee kleinere kussens er schuin tegenaan.

Et voilà: klaar is je picture perfect bed!

 

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Wil je op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes en acties?

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

    Totaal incl. btw:€0,00
    Klarna Betaal lateriDealPayPalGiftcardCreditCardBancontactKBCBelfius

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.