Gratis verzenden en retourneren
Snelle levering
Achteraf betalen
Persoonlijk advies
Menu
0
11Oct2022
5 tips voor een herfst slaapkamer

5 tips voor een herfst slaapkamer

Door: MoniqueReacties: 0

De zon straalt de afgelopen dagen vaak nog volop, daarom voelen we ons een stuk energieker. In de
herfst worden de dagen steeds korter en zal het zonnetje straks minder vaak verschijnen. Guur weer, donkere dagen, warme truien en prachtige herfstkleuren maken dat we meer behoefte hebben aan knusheid en een heerlijke nachtrust. Met deze vijf tips voorkom je slecht slapen in de herfst en word je toch energiek wakker.

Tip 1: Maak je slaapkamer lekker knus
Heb je de behoefte om heerlijk te ontspannen? Maak je slaapkamer lekker knus en gebruik warme zachte tinten voor een gevoel van geborgenheid. Denk bijvoorbeeld aan een bruin dekbedovertrek of mooie pasteltinten in combinatie met zachte materialen. Je kunt ook lekker wegkruipen onder een dekbedovertrek van flanel. Hang sfeervolle verlichting op aan de bedrand of de gordijnrails, kleed de
slaapkamer aan met een warme plaid en kom volledig tot rust.

Dekbedovertrek Flanel Terra

Tip 2: Stijl de slaapkamer af met kussens
Met zachte en comfortabele kussens geef je de slaapkamer een luxueuze uitstraling en tegelijkertijd een hoog neerplof-gehalte. Heb je de sierkussens in mijn webshop al eens bekeken? Combineer ze met een bijpassende sprei en maak van de slaapkamer de meest relaxte plek in huis. Tip: geef het bed een luxe uitstraling en kies voor rolkussens!

Tip 3: Vind een mooi dekbedovertrek
Een dekbedovertrek kun je heel eenvoudig omwisselen en is een snelle verandering in je slaapkamer waar je weinig moeite voor hoeft te doen. Het kiezen van een mooi en gezellig dekbedovertrek, bijvoorbeeld met gebreid motief, kan een groot verschil maken in de gezelligheid van een slaapkamer. Twijfel je over de maat van je dekbed en dekbedovertrek voor jouw bed? Bekijk hier de maten voor je dekbed en dekbedovertrek.

Tip 4: Voeg geur toe aan de slaapkamer
Een fijne geur kan veel doen met de beleving van je slaapkamer. Creëer daarom een knusse sfeer met een geurkaars, geurstokjes of een lekker ruikende roomspray. Denk bijvoorbeeld aan de geur van gewassen katoen of een herfstgeur zoals vanille, sandalwood of kaneel. Hiermee haal je een heerlijke geurenmix naar de slaapkamer voor een dagelijkse dosis ontspanning.

Slaapkamer in herfstkleuren

Tip 5: Verminder blauwe tinten en blauw licht
Uit onderzoek is gebleken dat je je door blauw licht energieker voelt. Niet alleen het blauwe licht van je mobiele telefoon, maar ook het blauwe licht van de lamp in je slaapkamer kan invloed hebben op je slaappatroon. Daarom is het beter om ‘s avonds de hoeveelheid blauw licht af te bouwen. Zorg ervoor dat je voor het slapen gaan minder fel (blauw) licht te zien krijgt, en lees bijvoorbeeld een goed boek. Zo
zal je een stuk sneller in slaap vallen.

Toch blauw in je slaapkamer? Kies dan voor een blauw dekbedovertrek. Blauw beddengoed geeft een vredig, kalm en sereen gevoel, dit komt omdat we blauw associëren met de lucht en zee. Volgens de traditionele Feng Shui-wijsheid gaat van blauw je hart langzamer kloppen én je bloeddruk omlaag. Dus een hele goede keuze voor je slaapkamer.

Blauw dekbedovertrek

Ben je op zoek naar het meest geschikte beddengoed voor het najaar? Wil je van jouw slaapkamer een echte droomkamer in herfst stijl maken?

Aarzel niet en neem gerust contact met op.

Ik help je graag!

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Wil je op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes en acties?

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

    Totaal incl. btw:€0,00
    Klarna Betaal lateriDealPayPalGiftcardCreditCardBancontactKBCBelfius

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.