Gratis verzenden en retourneren
Snelle levering
Achteraf betalen
Persoonlijk advies
Menu
0
29Nov2014
Nieuw : Dekbedovertrek met rits !

Nieuw : Dekbedovertrek met rits !

Door: MoniqueReacties: 0

Makkelijk en snel je dekbedovertrek verwisselen ?

Zie jij ook zo op tegen het verwisselen van je dekbedovertrek ? Ik persoonlijk wel.
Heb ik het dekbedovertrek aan de ene kant eindelijk goed in de hoek zitten, dan schuift deze aan de andere kant weer omlaag.
Het neemt altijd meer tijd in beslag, even snel verwisselen is er meestal niet bij. Gelukkig gebruik ik zelf een donzen dekbed,
die qua gewicht nog goed te hanteren is. Maar velen hebben een wollen dekbed en hebben dan ook nog eens te maken met een fysiek zware klus, zeker wanneer het winter is en je je vierseizoenen deel op hebt liggen.
 
Maar dankzij het dekbedovertrek met rits behoort dit tijdrovende en zware klusje nu tot de verleden tijd. .


 

De speciale ritssluiting  zorgt ervoor dat je je dekbedovertrek makkelijk en snel kunt verwisselen.
De ritssluiting is voorzien van 2 runners zodat je zelf kunt kiezen of je de rits langs een zijkant of langs beide zijkanten open en dicht wilt ritsen. Je rits je dekbedovertrek open, klapt de bovenzijde terug, legt je dekbed erin, doet de bovenkant van het dekbedovertrek er weer overheen en rits het geheel dicht. En klaar ben je.

Als je net als ik nogal een onrustige slaper bent, dan komt het regelmatig voor dat je dekbed de volgende ochtend weer naar beneden is gezakt en je bovenaan alleen nog maar wat stof van je dekbedovertrek hebt zitten. Het dekbedovertrek met rits heeft echter aan de bovenzijden een smalle opening waardoor je de bovenkant van je dekbed weer gemakkelijk op zijn plek kunt leggen..
De dekbedhoezen met rits zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, kleuren en dessins. Ze worden gemaakt in Nederland en er wordt alleen maar gebruik gemaakt van stoffen en ritsen met een eer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Dit zorgt voor  jarenlang plezier van je dekbedovertrek met rits.

Mocht je in de collectie overtrekken met ritssluiting geen dessin vinden die je leuk vindt, dan is er ook de mogelijkheid om in alle dekbedovertrekken die wij aanbieden in onze webshop een rits te laten inzetten aan de lange zijdes van het dekbedovertrek. Op die manier heb je nog steeds het gemak van een dekbedovertrek met ritssluiting. Let wel, de collectie dekbedovertrekken met rits wordt speciaal geconfectioneerd op deze manier en hierbij loopt de rits dan ook door aan de onderzijde. Een rits inzet houdt in dat wij de bestaande lange zijnaden loshalen en voorzien van een ritssluiting. Dit alles gebeurt in een professioneel confectie atelier. 

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Wil je op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes en acties?

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

    Totaal incl. btw:€0,00
    Klarna Betaal lateriDealPayPalGiftcardCreditCardBancontactKBCBelfius

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.