Hoofdkussen mee op reis

  • Geplaatst op
  • Door Monique
  • Geplaatst in Hoofdkussen
Hoofdkussen mee op reis

Neem jij ook zo graag je eigen kussen mee op reis?

Je eigen hoofdkussen mee op reis

Voor het midden van Nederland is deze week de zomer vakantie al begonnen en ze zullen snel worden gevolgd door het zuiden en het noorden van het land. We maken ons op voor lange autoritten richting het mooie weer en met een beetje pech ook de bijbehorende files.

Het inpakken kan dan ook gaan beginnen. Dit is het moment waar vaak de eerste vakantie stress al ontstaat want je wilt natuurlijk niets vergeten. Op de website van Opreis.nl vind je een makkelijk afvink lijstje over wat je allemaal mee moet nemen op vakantie om op die manier te voorkomen dat je belangrijke zaken vergeet.

Naast de standaard zaken die mee moeten zoals je paspoort, geld, verzorgingsartikelen en kleding, is er ook een grote groep mensen die hun eigen beddengoed meeneemt op vakantie. Vooral het meenemen van je eigen hoofdkussen is hierbij zeer populair.

Hoofdkussen mee op reis

 

Wij mensen zijn gewoontedieren, en geloof me, als een deel zijn eigen matras mee zou kunnen nemen op vakantie zouden ze het zeker doen. We hebben in onze winkel wel klanten gehad die voor hun camper of caravan exact hetzelfde matras nog een keer kochten voor hun rijdende vakantiepaleisje.

Maar voor het gros van de Nederlanders gaat het matras meenemen toch net iets te ver maar kiest men wel vaak voor het meenemen van het hoofdkussen. Lekker als je ’s avonds in je hotel of op de camping onder de wol kruipt met de geur van thuis en niet onbelangrijk het comfort van een goed kussen.

Maar hoe kun je nou het beste je hoofdkussen meenemen?

Per slot van rekening is de auto met al je bagage al behoorlijk vol en nemen één of meerdere kussens best wel wat ruimte in beslag. Zelf gebruik ik graag vacuümzakken. Je hebt ze in 2 verschillende uitvoeringen; bij de ene soort rol je de lucht uit de zak en bij de andere soort kun je door middel van je stofzuiger het pakketjes vacuum trekken. Deze laatste manier zorgt voor de meest platte pakketjes maar je moet dan wel nagaan of je de mogelijkheid hebt dit voor de terugreis ook met een stofzuiger te kunnen doen. Of je koopt net als wij een klein pompje welke zijn werk net zo goed doet als je stofzuiger.

Zelf behoor ik ook tot de groep die het liefst zijn eigen hoofdkussen meeneemt en daar wij graag gaan kamperen neem ik naast mijn kussen ook nog een lekker luchtig zomerdekbed met bijbehorend dekbedovertrek mee. Dat slaapt toch echt aanzienlijk beter dan een broeierige slaapzak. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis Verzenden en Gratis Retourneren binnen 30 dagen

Snelle Levering

Persoonlijke service, ik help je graag

Achteraf Betalen binnen 14 dagen via Afterpay