Gratis verzenden en retourneren
Snelle levering
Achteraf betalen
Persoonlijk advies
Menu
0
07Apr2018
Extra brede dekbedden en dekbedovertrekken

Extra brede dekbedden en dekbedovertrekken

Door: MoniqueReacties: 0

Ultiem comfort met extra brede dekbedden en dekbedovertrekken

Waarom kiezen voor extra brede dekbedden?

Wil jij ook heerlijk tot rust komen in je bed met een extra breed dekbed? Ik wel! Geloof me, het is een gamechanger. Het is echt iets waarvan ik niet wist dat ik het nodig had, totdat ik het eenmaal gebruikt had. En ja, het maakt het moeilijker om 's ochtends uit bed te komen, maar dat is een klein offer voor zoveel comfort, toch?

Lits Jumeaux XL dekbedden

Brede bedden zijn in opkomst. Of je nu een bed van 180 of 200 cm breed hebt, een breder dekbed is altijd een goed idee. Met een dekbed van 260cm breed, heb je voldoende ruimte om je comfortabel te bewegen zonder je partner te storen. Het is de perfecte oplossing voor diegenen die houden van hun eigen ruimte, maar toch het gevoel van samen in bed willen behouden.

 

Dekbed

Hoe kies je het juiste dekbedovertrek?

Extra brede dekbedovertrekken of "Lits Jumeaux XL" dekbedovertrekken zijn geschikt voor dekbedden van zowel 260 x 200 cm als 260 x 220 cm. Ze zijn verkrijgbaar in diverse materialen zoals katoen, satijn en flanel. De Lits Jumeaux maat is 240 centimeter breed en Lits Jumeaux XL is 260 centimeter breed. De dekbedovertrekken zijn geschikt voor zowel dekbedden met de maat 260 x 200 als 260 x 220. 

Heb je een breed bed, dus meer dan 160 centimeter, dan raad ik je het zeker aan om te kiezen voor een Lits Jumeaux dekbed. Kies je voor een normaal tweepersoonsdekbed dan heb je er waarschijnlijk snel last van dat je dekbed te smal is om te delen met ze tweeën. Een Lits Jumeaux dekbed is dan een uitkomst. Pas als je kiest voor Lits Jumeaux XL merk je waarschijnlijk pas echt dat je voldoende dekbed overhebt! Natuurlijk hangt dit af van wat je zelf fijn vindt en ook van hoe jij het liefst slaapt. Ben je iemand die veel draait en dus vaak (per ongeluk) het dekbed van je partner aftrekt? Dan zou ik je zeker aanraden om een Lits Jumeaux of zelfs een Lits Jumeaux XL te proberen. Met een groot 4 seizoenendekbed heb je ieder seizoen een aangename temperatuur onder je dekbed.

Kies een passend motief

Bij het kiezen van een dekbedovertrek voor je extra brede dekbed, is het belangrijk om rekening te houden met het motief. Rustige motieven zijn vaak een betere keuze voor grotere dekbedovertrekken.

Materialen voor extra brede dekbedden

Heb je momenteel nog geen extra breed dekbed? Ik zou je zeker aanraden om het een keer te proberen. Je bent wel gewaarschuwd: als je eenmaal zo’n dekbed in gebruik hebt, dan wil je echt niet meer zonder. Extra brede dekbedden zijn er onder andere in de volgende materialen:

Conclusie

Als je nog geen extra breed dekbed hebt, probeer het dan eens. Je zult snel merken dat je niet meer zonder wilt. Of je nu kiest voor dons of wol, een extra breed dekbed is een investering in je slaapcomfort.

 

 

 

 

 

 

 

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Wil je op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes en acties?

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

    Totaal incl. btw:€0,00
    Klarna Betaal lateriDealPayPalGiftcardCreditCardBancontactKBCBelfius

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.