Gratis verzenden en retourneren
Snelle levering
Achteraf betalen
Persoonlijk advies
Menu
0
15Feb2018
Dekbedovertrekken voor stoere mannen

Dekbedovertrekken voor stoere mannen

Door: PieterReacties: 0

Bij een dekbedovertrek denk je misschien wel snel aan fleurige dessins of juist hele simpele kleuren. Maar ook voor ons als stoere man is er voldoende keuze! Je hoeft als man echt niet genoegen te nemen met een simpel wit dekbedovertrek, want er is een ruim aanbod dekbedovertrekken die in de slaapkamer van stoere mannen niet zouden misstaan. Wat dacht je van een originele print, of een dekbedovertrek in industriële stijl? Om jou een stukje op weg te helpen geef ik je een paar tips, zodat jij genoeg inspiratie hebt om jouw slaapkamer helemaal van jou te maken!

 

De juiste sfeer creëren

Bij het kiezen van een dekbedovertrek is het belangrijkste waar je op moet letten de rest van je slaapkamer. Heb je een strakke slaapkamer, of ga je voor een iets gezelligere look? Aan de hand van de sfeer van je slaapkamer kun je dan een bijpassend dekbedovertrek uitzoeken. Wat ik bij veel mannen terugzien is dat ze kiezen voor een industriële sfeer, waarbij je de materialen nog gewoon ziet. Denk aan ongeverfd hout, of stukken onbehandeld beton. Hiermee creëer je een mannelijke slaapkamer, met slechts een paar simpele designelementen.

Centraal in je slaapkamer staat dan natuurlijk je bed en het dekbedovertrek dat hierop ligt. Voor een industriële look zou ik kiezen voor een stoer en simpel dekbedovertrek, zonder franjes. Kies voor een kleur die aansluit bij je slaapkamer, zoals een donkere pastelkleur. Deze kleuren zie je vaak ook terug in een industrieel interieur en je hebt hierin een ruime keuze. Daarnaast leent industrieel zich natuurlijk ook uitstekend om te laten zien wie jij bent door middel van een mooie print. Daarnaast is het ook van belang goed te kijken naar de maat van je dekbed, deze bepaalt namelijk de maat van je tweepersoons dekbedovertrek. Is je dekbed 240 x 220 dan kun je middels het filter kiezen voor de maat 240 x 200/220. Deze dekbedovertrekken zijn geschikt voor dekbedden met een lengte van zowel 200cm als 220cm.

Dekbedovertrek Wanderkust

Denk bijvoorbeeld aan bovenstaand Wanderlust dekbedovertrek, dat uitstekend in een industriële slaapkamer past. Hiermee maak je optimaal gebruik van het bed als een aandachtstrekker in de ruimte, en slaap je natuurlijk heerlijk onder jouw katoenen dekbedovertrek!

 

Voor ieder interieur een dekbedovertrek

Heb jij in je slaapkamer nu niet gekozen voor een industriële sfeer? Dan zijn er ook voor jou natuurlijk voldoende opties. Heb je een minimalistische slaapkamer en wil je een dekbedovertrek dat hier goed bij past? Kies dan bijvoorbeeld voor een simpel maar spraakmakend dessin, zoals de Shapes Black welke je hieronder ziet. Hiermee heb je een uniek dekbedovertrek, maar past het wel goed bij de rest van je slaapkamer. Ik raad je aan om als je op zoek bent naar een dekbedovertrek voor in een minimalistische slaapkamer vooral te kijken naar simpele kleurcombinaties: zwart en wit is natuurlijk een klassieker, of kies voor een wat donkere kleur als donkergroen of grijs. Hiermee houd je het simpel en blijft je slaapkamer één geheel.

Dekbedovertrek Shapes

 

Maak het af met accessoires

En vergeet vooral de accessoires niet in je slaapkamer! Hiermee maak je de sfeer helemaal af. Een echte aanrader voor een stoere mannenslaapkamer is het gebruik van grote, stoere kussens. Hiermee slaap je niet alleen lekkerder, maar het ziet er ook nog eens goed uit. In de webshop vind je een ruim assortiment kussens, in allerlei stoere kleuren. Mijn tip is om te gaan voor iets grotere kussens. Ook mooi is een stoere plaid, waarmee je je slaapkamer helemaal afmaakt. Ook plaids vind je bij Dekovertrekkenenzo.nl in ruime mate, zodat je altijd de plaid kunt vinden die bij jouw slaapkamer past. Waar je ook voor kiest dus, genoeg mogelijkheden om zowel lekker te slapen als om jouw slaapkamer die stoere finishing touch te geven.

 

 

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Wil je op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes en acties?

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

    Totaal incl. btw:€0,00
    Klarna Betaal lateriDealPayPalGiftcardCreditCardBancontactKBCBelfius

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.