Gratis verzenden en retourneren
Snelle levering
Achteraf betalen
Persoonlijk advies
Menu
0
17Aug2021
Tips voor een Hotel Chique Slaapkamer

Tips voor een Hotel Chique Slaapkamer

Door: MoniqueReacties: 0

Zo tover je jouw slaapkamer om naar een hotel chique slaapkamer

Wil je het hotelgevoel naar jouw huis halen? Met een paar kleine aanpassingen in jouw slaapkamer, kan je voor een grote verandering zorgen. Ik geef je een aantal tips hoe je jouw ruimte omtovert naar een hotel chique slaapkamer. Check jij in?

Wat is een hotel chique slaapkamer?

Allereerst is het goed om te weten dat je weet wat een hotel chique slaapkamer is. Een hotel chique slaapkamer bootst een luxe hotelsfeer na. Kleuren zoals bruin, groen, grijzige blauwtinten zorgen voor die ultieme luxe uitstraling. Goudtinten versterken die sfeer alleen maar meer.

Warme kleuren

Warme kleuren passen perfect binnen een hotel chique slaapkamer. Afhankelijk van hoe groot je ruimte is kan je goed bepalen welke kleuren er juist wél of juist niet mooi staan. Heb je een kleine slaapkamer? Dan passen beigetinten hier goed bij. Ook kan je er dan bijvoorbeeld voor kiezen om één deel van de kamer te voorzien van een behangetje of door aan één kant een diepe donkere kleur op de muur te doen.

Heb je een grotere slaapkamer? Dan kan je eigenlijk heel veel kanten op. Kies voor donkerblauwe, -groene of okergele accenten: het staat allemaal prachtig. Natuurlijk staan in een grotere slaapkamer ook de lichtere tinten mooi, maar combineer dit dan wel met wat warme items. Patroontjes doen het trouwens ook supergoed in een grote slaapkamer. Kies je favoriete luxe behang uit en haal die ultieme hotel chique sfeer naar je ruimte.

Luxe materialen

Weet jij al wat voor een materialen je wil gebruiken in jouw hotel chique slaapkamer? Maak gebruik van aaibare materialen die een volle en rijke textuur hebben. Zet een fluwelen poef in de hoek van de kamer en kies naast een mooi dekbedovertrek voor een aantal luxe kussens van fluweel of satijn op het bed. Dit straalt één en al luxe uit!

Details

De juiste details maken de sfeer binnen een hotel chique slaapkamer. Hang een aantal fotolijstjes aan de wand, kies voor eyecatching nachtlampjes en vergeet natuurlijk niet veel aandacht te besteden aan het kiezen van je beddengoed. Denk goed na hoe de stijl van de rest van je ruimte wordt om zo een goede keuze te maken. Mix and match is prima, maar kies wel voor eenheid. De kleuren en patronen moeten elkaar aanvullen.

Meer weten over een hotel chique slaapkamer?

Jeuken je handen al om jouw slaapkamer om te toveren naar een luxe hotel chique paradijs? Dat begrijp ik maar al te goed. Als je nog vragen hebt over welk beddengoed er het beste past dan raad ik je aan om contact met mij op te nemen. Hieronder heb ik al een aantal van mijn favorieten uitgelicht, zodat je al een beetje inspiratie hebt.

Dekbedovertrek Punto Colonial BlueWit dekbedovertrek Organic Katoen SatijnSatijn Dekbedovertrek Vintage

Veel plezier in jouw eigen hotelkamer bij je thuis!

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Wil je op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes en acties?

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

    Totaal incl. btw:€0,00
    Klarna Betaal lateriDealPayPalGiftcardCreditCardBancontactKBCBelfius

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.