Gratis verzenden en retourneren
Snelle levering
Achteraf betalen
Persoonlijk advies
Menu
0
27Mei2021
Een kleine slaapkamer inrichten? Zo doe je dat!

Een kleine slaapkamer inrichten? Zo doe je dat!

Door: MoniqueReacties: 0

Heb je een kleine slaapkamer, maar vind je het lastig om deze in te richten? Begrijpelijk! Ik spreek vaak mensen die hiermee struggelen. Toch hoeft het niet zo moeilijk te zijn, want met een aantal slimme tips en tricks kan je jouw ruimte optisch groter laten lijken. Wedden dat jouw kleine slaapkamer straks één van je favoriete plekken in huis is?

Meten is weten

Als je een kleine slaapkamer wilt inrichten dan is het allereerst goed om te onthouden dat niet alle kleine slaapkamers dezelfde vorm hebben. Klinkt vrij logisch, maar toch is het goed om dit in je achterhoofd te houden. Om je slaapkamer goed in te kunnen delen, is het belangrijk dat je de ruimte eens goed onder de loep neemt. Meet de muren op en de afmetingen uit, digitaal of op papier. Ook is het een aanrader om op schaal de meubels uit te tekenen die je in de ruimte wilt plaatsen. Zo krijg je een goed beeld van wat je allemaal kwijt moet en hoe je de meeste ruimte overhoudt.

 

  • Monique’s advies: in een kleine slaapkamer komt een twijfelaar, hoogslaper, bed op pootjes of een bed met lades het beste tot zijn recht. Laatstgenoemde is ideaal voor als je extra opbergruimte wilt creëren.

 

Kies één basiskleur

Kleuren maken of breken een ruimte. Het kleuradvies voor een kleine slaapkamer inrichten? Egale lichte kleuren komen het beste tot zijn recht. Ik raad je aan om te kiezen voor één basiskleur in je slaapkamer. Met details en accessoires in andere kleuren kan je de ruimte verder opleuken. Wat een goede basiskleur kan zijn? Denk aan klassiek wit, beige, grijs of pasteltinten. Verf je muur in één van deze kleuren en de basis staat!

 

  • Monique’s advies: het kan altijd werken om een moodboard te maken om zo te kijken welke basiskleur en perfect matcht met details. Hierdoor krijg je meteen een goed beeld van de sfeer in de ruimte. Ik gebruik hier zelf altijd Pinterest voor, maar wees gewaarschuwd.. Hier vind je zoveel leuke inspiratie dat je soms urenlang kan scrollen!

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Wil je op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes en acties?

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

    Totaal incl. btw:€0,00
    Klarna Betaal lateriDealPayPalGiftcardCreditCardBancontactKBCBelfius

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.