Lief Nachtboek #6

Lief Nachtboek #6

Lief Nachtboek, ik zoek een nieuw dekbedovertrek!

Van schilderij tot dekbedovertrek

Verhuizen, wat een hel. Alles inpakken (van schilderijen tot aan de inhoud van mijn keukenkastjes, tot aan het dekbedovertrek, alles moet mee), alles naar de nieuwe locatie krijgen, alles twee trappen op, alles opnieuw schilderen, al-les duurt langer dan verwacht en niet loopt zoals gepland. De schilder heeft meer tijd nodig, afspraken worden verzet, je loopt tegen technische problemen aan die ik met mijn twee linkerhanden niet zelf kan oplossen, etc. etc. Al met al heeft het bijna 2 maanden (!) geduurd voordat ik 'over' was. En nu is het eigenlijk nog niet klaar, want je laat klusjes liggen die eigenlijk wel moeten gebeuren, maar die je eerst maar even laat voor wat het is (en ondertussen stoor ik me er wel aan). Al met al, verhuizen: ik ben geen fan.

Kleurloos

Zoals gezegd ben ik dus inmiddels écht verhuisd, maar moet er her en der nog wel wat gebeuren. Er gaan nogal wat kosten gepaard met zo'n verhuizing en dan moet je helaas toch keuzes maken. Zo heb ik de schilder opdracht gegeven voor de woonkamer en de keuken, maar de slaapkamer had bij nader inzien ook wel een likje verf kunnen gebruiken. Maar goed, keuzes hè. Gelukkig heb ik al een simpel en goedkoop ideetje om die grauwe slaapkamer wat meer kleur te geven...

Nieuw dekbedovertrek

Sierkussens

Dit begint met attributen: een kussentje hier, een lampje daar en vooral ook wat persoonlijke dingen ophangen (lees: kleurenfoto's). Incoming: helder idee! Wat neemt een groot deel van mijn slaapkamer in beslag? Mijn mega bed van 200 x 180 cm. En wat is daarop als eerste zichtbaar? Juist! Mijn grijze (vroeger toch echt zwart...), faal, verwassen dekbedovertrek. Ik houd normaal van donker: dus zwart, grijs, donkerblauw, etc. Hierdoor moet ik me hier echt even overheen zetten. Ik wil namelijk meer kleur in de slaapkamer en dus moet er een nieuw dekbedovertrek komen. Mét kleur!

Zoektocht

Op www.dekbedovertrekkenenzo.nl/dekbedovertrekken zie ik maar liefst 28 (!) pagina's met dekbedovertrekken en direct komt een fel groen dekbed me tegemoet op mijn scherm. Ik scroll iets naar beneden en daar zien we een rode. Bevestiging dat er dus wel een dekbedovertrek in een mooie kleur te vinden is, misschien zelfs we in meerdere mooie kleuren? Links valt mijn oog op de filters: ideaal! ik selecteer grijs (jaja, voor in de combi!), roze (tsja, vind ik gewoon mooi) en blauw (nee, donkerblauw sla ik inderdaad over). 13 pagina's blijven over.

Mix en match!

In no-time heb ik een paar mooie varianten gevonden:

- Kardol & Verstraten Dekbedovertrek Magnified Bluegreen (in de aanbieding bovendien!)
- Satin d'Or Dekbedovertrek Flamingo (mooie beesten en... ze zijn roze)
- Satin d'Or Dekbedovertrek Kalle Blauw (meerdere blauwtinten en absoluut niet grauw)

Ik maak eerst nog een afweging, welke neem ik wel, welke neem ik niet. Maarja, het is gewoon een investering, dat spul wat ik nu heb kan echt niet meer. Ik bestel ze alle drie. Mooie frisse kleuren straks in mijn slaapkamer, de oude rommel weg, en ik kan weer tijden vooruit! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis Verzenden en Gratis Retourneren binnen 30 dagen

Snelle Levering

Persoonlijke service, ik help je graag

Achteraf Betalen binnen 14 dagen via Afterpay