Menu
0
✔️Gratis Verzenden en Retour
✔️ Snelle Levering
✔️ Achteraf Betalen
✔️ Persoonlijk advies
28Feb2017
Lief Nachtboek # 1

Lief Nachtboek # 1

Door: JarnoReacties: 0

Lief Nachtboek.....

Slecht slapen heeft op de lange termijn een negatieve invloed op je gezondheid, maar op korte termijn is het ook al erg vervelend. Ik merk het zelf direct al zodra ik mijn ogen open doe (en mijn dekbed -tracht- open te slaan), of eigenlijk: probeer open te doen... Zo ook vanochtend, dat ging niet van harte kan ik je vertellen. Een sterke bak koffie en een knap ontbijtje willen de vermoeidheidsverschijnselen nog wel eens (deels) onderdrukken, maar als je net als ik hier te vaak te weinig tijd voor uittrekt, dan sluimert de slechte nachtrust eigenlijk de hele dag door in al mijn werkzaamheden.

Slechte slaapgewoontes

Als ik dan bedenk hoe ik hier zelf iets aan kan doen, zijn er natuurlijk tig mogelijkheden. Eerder op bed, mobiele telefoon op stil en niet vlak voor het slapen gaan meer alle social media checken, regelmaat, etc. Maar goed, makkelijker gezegd dan gedaan. Slechte gewoontes zijn lastig af te leren en bovendien ben ik sowieso al hardleers.

Nieuw dekbed

Wat ik wel kan doen is structurele veranderingen doorvoeren waar ik niet elke dag zelf rekening mee hoef te houden, maar die wél een positieve invloed hebben op mijn nachtrust. Bovenaan mijn tot nu toe nog zeer korte lijstje (ik moet mij er immers nog in verdiepen), is een nieuw dekbed. Mijn huidige heb ik al sinds mensenheugenis nu ik er over nadenk. Het eerste waar ik tegenaan loop op Google is het feit dat er nogal wat verschillende types ‘slaper’ zijn. Gelukkig valt mijn oog al snel op ‘de gemiddelde slaper’. Dat klinkt in ieder geval toepasselijk. Daarna kan ik door naar de dekbedkeuze. Nooit geweten dat er zoveel verschillende opties zijn, máár het 4-seizoenen dekbed lijkt de perfecte keuze voor een gemiddelde slaper die voor de makkelijke weg gaat en graag één dekbed gebruikt gedurende het jaar (toch later eens uitzoeken of ik wel echt onder die categorie val…). Helemaal nu het de ene dag (nacht) weer heel koud is en de volgende dag het kwik alweer bijna tot lentetemperaturen is gestegen lijkt dit de optimale keuze.

4-seizoenen dekbed

Die 4-seizoenen dekbedden bestaan klaarblijkelijk namelijk uit een herfst/lentedekbed en een zomerdekbed. Bij elkaar of aan elkaar kom je er, dankzij de extra laag, de winter uitstekend mee door. De 4-seizoenen dekbedden zijn verkrijgbaar met verschillende materialen als ecru Perkal katoen, witte Perkal katoen, dons, donsveertjes, combinatie van dons en donsveertjes (what’s the difference anyway?), scheerwool, etc. etc. Ehhh.. dit gaat mij duidelijk boven de pet.

Dekbedovertrekken & Zo

Gelukkig ligt de oplossing letterlijk en figuurlijk binnen handbereik: mijn Samsung Galaxy S7. Hiermee toets ik het nummer 0592-422928 in en na twee keer overgaan hoor ik een opgewekte stem: “Met Monique van Dekbedovertrekken & Zo, waarmee kan ik je helpen?”. Ik slaak een kleine zucht van verlichting, de redding is nabij!

Tags

  Laat een reactie achter

  Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

  Wil je op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes en acties?

  Abonneer

  Account aanmaken

  Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

  Registreren

  Recent toegevoegd

  Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

  Totaal incl. btw:€0,00
  Klarna Betaal lateriDealPayPalGiftcardCreditCardBancontactKBCBelfius

  Verzendkosten berekenen

  Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.