Menu
0
✔️ Gratis Verzenden en Retour
✔️ Snelle Levering
✔️ Achteraf Betalen
✔️ Persoonlijk advies
07Jun2017
Een echte dino slaapkamer

Een echte dino slaapkamer

Door: MoniqueReacties: 0

Slapen met dino's

Nadat we een tijdje geleden al een keer de Winnie de Pooh stickers van zijn muur hadden gehaald. Vervolgens een paar dagen later zijn grote Winnie the Pooh, Tijgertje en Ijoor knuffels hadden weggeven aan een buurkindje, was de vraag wat gaan we nu met je kamertje doen?

Op mijn vraag wat hij nu zelf graag voor kamer zou willen antwoordde hij zonder na te denken … een echte stoere kamer mama want ik ben toch zeker geen kleuter meer.

Toen ik even doorvroeg hoe hij zijn stoere kamer dan voor zich zag kon hij me dat nog niet helemaal vertellen. Zijn reactie was dan ook ; ik ga er even een paar nachtjes over slapen hoor, want ik wil echt een super coole kamer.

Een paar dagen later stond hij met glimmende oogjes voor me en zei met een brede lach…..ik weet het …. ik weet wat voor kamer ik graag wil en jij moet het raden mama.

Mmmmm even nadenken…… pff moeilijk hoor … ja, ik denk dat ik het wel weet. Jij wilt vast en zeker een Nijntje kamer. Schaterend van het lachen roept hij ; Nee joh gekkie, dat is voor babies. O, maar dan weet ik het echt niet, vertel het me maar snel. Nee mama, je moet echt nog 1 keer raden. Nou goed dan …. wat zou het kunnen zijn? Ik draai wat met mijn ogen, leg overdreven een vinger aan mijn mond en zet mijn meest nadenkende blik op…

Ja …. ja ik weet het …. een echte prinsessenkamer. Ondertussen lopen de traantjes over zijn wangen van het lachen en vraagt hij….zal ik het je dan maar zeggen?

Ja lieverd doe dat maar, want mama weet het echt niet.

Mama, ik wil een echt dino kamer want dinosaurussen zijn mijn lievelingsdieren. Verbaasd kijk ik hem aan, maar Panda’s zijn toch je lievelingsdieren? Ja die ook, maar die zijn super schattig en ik wil een echte stoere jongens kamer.

Nu we het thema voor zijn kamertje hebben bedacht kunnen we gaan beginnen met het invullen hiervan. Om te beginnen wil hij natuurlijk een stoer dekbedovertrek dinosaurus. We gaan naar de webshop, openen het menu kinderdekbedovertrekken en gaan samen op zoek.

Dekbedovertrek Dinosaurus

Als eerste komen we kinderdekbedovertrek Jason tegen.

Kinderdekbedovertrek Dino Jason
Kinderdekbedovertrek Jason heeft een print van een grote stoere dino met in de lucht enkele rondvliegende UFO’s.

 

Wat zijn die dingen die daar door de lucht vliegen mama? Nou dat zijn UFO’s daarmee komen de ruimtemannetjes naar de aarde. Als reactie krijg ik … Gekke mama, ruimtemannetjes bestaan helemaal niet.

Op mijn vraag of hij deze wel zou willen hebben was zijn antwoord.. Nuhuh

We gaan dus nog even verder op zoek.

Dino dekbedovertrek

Het volgende dino dekbedovertrek welke we tegen komen is het kids overtrek Dinoworld.

Kinderdekbedovertrek Dinosaurus Dinoworld
Kinderdekbedovertrek Dinoworld heeft een print van meerdere stoere dinosaurussen.

 

Kijk mama, dit is een Stegosaurus en daar heb je een T-Rex ! Verbaasd kijk ik hem aan. Ik kon op mijn zesde nog geen enkele dinosaurus bij naam, maar ja, ik was natuurlijk ook meer in to barbies op die leeftijd.

Zou je dit dekbedovertrek dinosaurus dan willen hebben voor je nieuwe kamer vraag ik.

Deze is best wel cool, maar zijn er ook nog andere?

We scrollen vrolijk weer verder op zoek naar het volgende dino dekbedovertrek.

Dinosaurus Dekbedovertrek

We komen bij het dinosaurus dekbedovertrek Dinosaur uit.

Dino Dekbedovertrek Dinosaur
Kinderdekbedovertrek Dinosaur heeft ook weer een uitgebreide verzameling dinosaurussen die zijn verdeeld in allemaal verschillende vakjes.

 

Hij is er ineens heel snel uit, hij wil graag deze en de vorige. Dus het worden de kinderdekbedovertrekken Dinosaur en Dinoworld. Want ja, als er een dinosaurus dekbedovertrek in de was ligt moet er natuurlijk wel een ander dinosaurus dekbedovertrek op zijn bed komen te liggen.

De eerste stap hebben we nu gezet.

En wat zullen we dan eens gaan doen met de muren?

Nou mama, als we één muur nou donkergroen verven, die muur daar geel en dan deze muur die verven we bruin. Dat past echt heel mooi bij de kleuren van de dino’s. Ik probeer me de kleuren voor te stellen op de muur en ben bang dat het dan wel een erg donkere kinderkamer zal gaan worden.

Ik pak ondertussen de laptop weer op mijn schoot. We kunnen ook op zoek gaan naar muurstickers van dinosaurussen. Zullen we samen kijken of er mooie bij zitten?

Ik google op muurstickers dinosaurus en krijg meteen een overzicht van wat er allemaal mogelijk is.

Hij wijst meteen naar het scherm en zegt …. die, die wil ik hebben mama. Het zijn muurstickers die te bestellen zijn bij Blokker en het pakket bevat stickers van 2 grote dinosaurussen van ongeveer 67 cm.

Muursticker Dinosaurus

Wanneer we nog even verder kijken ziet hij bij Bol.com nog een vel met allemaal verschillende dinosaurussen maar dan in een wat kleiner formaat.

Muursticker dino
We besluiten beide setjes te bestellen en wanneer ik opzij kijk zijn de wangetjes van mijn jongste rood van opwinding.

Nog heel even geduld lieverd, alles zal eerst nog moeten worden verstuurd. Maar zodra we alles binnen hebben gaan wij samen een hele stoere dino kamer voor je maken.

Hoeveel nachtjes slapen is het nog mama ?

Wil jij ook graag de kamer van je kind veranderen maar heb je nog geen idee wat het thema moet worden, kijk dan eens bij onze kinderdekbedovertrekken of je daar een leuk idee op kunt doen. Kom je er niet helemaal uit, neem dan gerust contact op en dan kunnen we samen kijken hoe we voor jouw zoon of dochter de leukste kinderkamer kunnen creëren.

Tags

  Laat een reactie achter

  Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

  Wil je op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes en acties?

  Abonneer

  Account aanmaken

  Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

  Registreren

  Recent toegevoegd

  Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

  Totaal incl. btw:€0,00
  Klarna Betaal lateriDealPayPalGiftcardCreditCardBancontactKBCBelfius

  Verzendkosten berekenen

  Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.