Menu
0
Gratis Verzenden en Retour
Snelle Levering
Achteraf Betalen
Persoonlijk advies
12Nov2020
Black Friday is dit jaar Pink Friday!

Black Friday is dit jaar Pink Friday!

Door: MoniqueReacties: 0

Pink Friday

De Black Friday aanbiedingen vliegen je ongetwijfeld al om de oren. Dit uit Amerika overgewaaide fenomeen is in het leven geroepen om consumenten de vrijdag na Thanksgiving te trakteren op spectaculaire aanbiedingen. Nu vieren wij in Nederland geen Thanksgiving, toch is ook hier Black Friday ongekend populair. Als ondernemer heb ik lang getwijfeld: wel of niet meedoen met de Black Friday gekte? Ik sta voor mijn producten en persoonlijke service, wil allesbehalve een prijsstunter zijn. Maar niet meedoen voelt bijna onmogelijk. Toch kies ik niet voor optie A of B, maar voor optie P. Ja... je leest het goed: P van Pink Friday. 

Pink Ribbon

Ik heb namelijk besloten tijdens Black Friday 10% van mijn omzet te schenken aan Pink Ribbon. Want wist jij al dat een op de zeven vrouwen borstkanker krijgt in haar leven? Ik was een van die zeven. Het is dit jaar precies vijf jaar geleden dat ik de diagnose kreeg die mijn wereld op zijn kop zette. Ik kwam in een onwerkelijke mallemolen terecht. Als moeder van twee jonge kinderen was dit the worst case scenario. Van chemo’s tot aan het verliezen van mijn haar en mijn borsten: alles passeerde de revue. Ook nu nog ondervind ik dagelijks de gevolgen van de zware behandelingen. Maar: ik ben er nog! Ik heb de gevolgen geaccepteerd, probeer te genieten van iedere seconde en van elke dag een feestje te maken. Bijvoorbeeld via mijn eigen webshop Dekbedovertrekken & Zo. Voor mij voelt het dan ook als een zegen dat ik nu in staat ben om Pink Friday in het leven te roepen! 

Pink Friday

Nog iedere dag ben ik dankbaar voor een organisatie als Pink Ribbon. Want wat mij betreft kan er geen aandacht genoeg zijn voor deze vreselijke ziekte. Pink Ribbon weet vrouwen te overtuigen met regelmaat hun borsten te laten controleren. Via uiteenlopende acties zamelt ze geld binnen voor het financieren van onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en de langetermijneffecten van borstkanker. Ik weet persoonlijk hoe waardevol dit soort financieringen zijn en ben dan ook trots hieraan bij te kunnen dragen. 

Draag ook je steentje bij

Jij kunt ook jouw steentje bijdragen door een product te bestellen in mijn webshop, dat mag ook uit de SALE. Misschien zonder de grootse kortingen die je elders ziet, maar wel met de overtuiging dat een deel van jouw geld naar een heel mooi doel gaat. Een win-win situatie. 

Alvast bedankt.

Monique

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Wil je op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes en acties?

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.